Da en britisk kvinde blev udsat for 'catfishing' - hvor en mand udgav sig for at være en anden - endte det alligevel lykkeligt. For hun endte med at finde kærligheden med den mand, den såkaldte 'catfish' havde udgivet sig for at være.

Efter Emma Perrier på 33 år fik sit hjerte knust for to år siden, besluttede hun sig for at oprette en profil på datingappen Zoosk.

Det skriver The Atlantic.

Hun arbejdede for mange timer i en kaffebutik i London, og kvinden med de franske rødder brød sig ikke om at gå i byen, så online dating var den nemmeste mulighed.

Kort efter hun oprettede en profil, blev hun på datingappen et 'match' med en mørkhåret, italiensk mand ved navn Ronaldo 'Ronnie' Scicluna, som ifølge sin profil var 34 år, elektriker og boede i West Midlands.

De begyndte at skrive sammen. Mere og mere. Til sidst begyndte de også med at skrive, at de elskede hinanden.

Men langsomt begyndte alarmklokkerne at ringe. For det første fandt Emma ud af, at 'Ronnie' ikke kunne tale italiensk. Og selvom de havde skrevet sammen i seks måneder, havde de aldrig mødtes. 'Ronnie' havde hver gang udskudt eller bortforklaret det med, at han rejste rundt i Europa med sit arbejde.

Efter hun en dag fortalte en af sine kollegaer om 'Ronnie', udbrød kollegaen, at 'han måske ikke var den, han udgav sig for at være'. At han nok 'var en gammel mand', en 'sindssyg', når han ikke ville mødes efter så lang tid. Hun besluttede sig derfor for at bruge en app til at scanne de billeder, som 'Ronnie' brugte på sin profil for at finde ud af, om de blev brugt andre steder.

Resultatet viste, at billederne i virkeligheden tilhørte en tyrkisk model ved navn Adem Guzel.

»Har du noget at fortælle mig om Adem Guzel?« skrev hun ifølge The Atlantic i en besked til 'Ronnie'.

Til at begynde med forklarede 'Ronnie', at han var Adem Guzel. At modelbillederne stammede fra hans fortid, hvor han havde brugt et andet navn. Emma var mistroisk, men havde svært ved at forstå, hvorfor den mand, hun havde skrevet med dagligt i et halvt år, skulle lyve for hende.

Først senere på året - næsten et år efter, de var begyndt at skrive sammen - kom sandheden frem. 'Ronnie' havde købt en ny computer, men da han sendte en ny besked til Emma, var hans navn ændret.

'Alan Stanley', stod der.

Han forklarede det med, at han havde købt computeren fra en anden, og at navnet derfor ikke var ændret endnu. Emma blev mere mistroisk, og da hun på et tidspunkt modtog et billede fra 'Ronnie' af et akvarium, brugte hun den samme app igen - og resultatet viste, at billedet tidligere var blevet oploadet på hjemmesiden 'TripAdvisor', hvor en anmeldelse var blevet skrevet af 'Alan S.'

Det førte hende videre til Alan S.'s emailadresse, og derfra fandt hun hans Twitterprofil og hans profilbillede.

»Det var knusende, og jeg følte mig dårlig. Du har ingen idé om, hvor ondt jeg havde indeni,« siger hun til The Atlantic.

Hun ringede til 'Ronnie' og konfronterede ham igen. Og denne gang indrømmede han det hele.

'Ronnie' viste sig at være Alan Stanley. En mand på 53 år med knapt så meget hår fra Midlands.

Måneden efter valgte Emma at skrive en besked til den tyrkiske model, hvor hun forklarede, at en mand havde brugt hans billeder på en datingapp og narret hende i næsten et år.

Den besked førte til, at Emma og Adem begyndte at skrive sammen. Langsomt udviklede det sig til et langdistance-forhold.

Samtidig havde Emma fortsat kontakt til Alan, men efterhånden som forholdet med Adem udviklede sig, valgte hun i begyndelsen af 2017 at afskære al kontakt med Alan.

Da Adem valgte at flyve til London i april, udviklede deres forhold sig hurtigt.

»Tre minutter senere følte jeg det som om, jeg havde kendt hende i lang tid,« fortæller Adem til The Atlantic.

I dag er de to stadig sammen og bor i Emmas lejlighed i London.

Til The Atlantic forklarer Alan, at han opfandt 'Ronnie' - som han også har brugt for at narre andre kvinder - fordi han var ensom efter en hård skilsmisse og manglede selvtillid.

»Jeg havde bare brug for nogen at tale med,« forklarer han.