Mens mange sorte forældre i den amerikanske by Baltimore frygter for deres teenagebørns sikkerhed under de igangværende raceoprør, går den 32-årige Toya Graham anderledes håndfast til værks.

Da hun hørte, at hendes 16-årige dreng var blandt de gymnasieelever, der via twitter havde aftalt at mødes og lave hærvæk i og omkring et nærliggende indkøbscenter, rykkede Toya Graam således ud for at bringe junior hjem.

Selvom han var iført sorte bukser, sort hættetrøje og sort elefanthue, spottede moderen øjeblikkeligt sin uvorne søn.

»Get the fuck over here,« skreg Toya Graham. Sønnen forsøgte at flygte fra sin edderspændte mor. Men det var for sent.

Hun hev masken af ham, holdt ham i skulderen og gav ham nogle gevaldige prygl over nakken, mens hun slæbte afsted med den flove søn, der er et hovede højere end sin mor.

Hele optrinnet blev filmet af CNN og vist på samtlige amerikanske nyhedsstationer. Her vakte det opsigt hos både publikum, nyhedsværter og Baltimores politichef, der direkte sagde, at han ville ønske, at flere af Baltimores forældre ville opføre sig som Toya Graham.

CBS-News var de første, der fik kontakt til moderen, der også har fem døtre. Og hun var ikke bange for at give sin forklaring.

»Jeg er en nul-tolerance-mor. Alle, der kender mig ved, at jeg ikke leger på dén måde. Og min dreng vidste godt, at han havde dummet sig. Han er min eneste søn. Og jeg vil ikke have, at han bliver det næste offer i kampen,« sagde Toya Graham til CBS.

Én af Grahams døtre fortæller CBS, at de ikke engang forsøgte at stoppe deres mor, da hun fløj ud af døren for at hente sønnen. Og datteren fortæller også, at sønnen nu er taknemmelig for moderens indgreb.

»Han ved jo godt, at det var for hans egen skyld,« siger datteren til CBS.

Raceoprøret i Baltimore startede i sidste uge, efter en sort mand Freddie Gray døde under mystiske omstændigheder, mens han var i politiets varetægt. Staten Marylands guvernør har erklæret undtagelsestilstand og nedsat udgangsforbud imellem 22 og 05 om morgenen.

Men trods dette forbud fortsatte kampene imellem politi og demonstranter i nat.