STORBRITANNIEN: Den britiske skuespiller Hugh Grant har accepteret en »betydelig sum« i erstatning fra mediemogul Rupert Murdochs nu lukkede tabloidavis News of the World i en sag om telefon-hacking, skriver Reuters.

Skuespilleren, som er en kritiker af Storbritanniens tabloidavis-kultur, vil donere pengene til »Hacked Off«, en gruppe der arbejder mod mediers indtrængen i menneskers privatliv.

- Hugh Grant har i dag indgået et forlig om erstatning for de ulovlige aktiviteter journalister og andre fra News of the World har udført gennem en årrække, siger skuespillerens advokat i en erklæring ifølge Reuters.

Hugh Grant var en af flere højtprofilerede personer, der i 2011 lagde sag an mod avisen for ulovlig telefonaflytning - en skandale, der betød, at avisen efterfølgende måtte dreje nøglen om.

- Har indgået hacking-forlig med NI (News International, red). 100 procent af pengene samt mere går til Hacked-Off. Lige i tide til jul, Rupert, skrev skuespilleren på sin Twitter-profil fredag, da forliget var indgået.

BNB/Reuters

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.