Den 27-årige fitness-blogger Anna Victoria har med sit udseende etableret en solid fanskare på det sociale medie Instagram, der dagligt følger med, når den californiske skønhed lægger nye og 'perfekte' selfies ud på sin profil.

For selvom hun umiddelbart fremstår perfekt, med sin veldrejede og yderst veltrænede krop, så har Anna Victoria, der, ud over at dele sin skønhed med omverdenen på de sociale medier, også ernærer sig som fitness coach, nu valgt at løfte lidt af sløret for den polerede og filtrerede virklighed på Instagram.

I et forsøg på at overbevise sine mange kvindelige fans og følgere om, at hun rent faktisk ikke er så perfekt, som hendes mange flotte billeder ellers godt kunne indikere, så har Anna Victoria valgt at lægge et billede af sig selv på sin Instagram-profil der viser, hvordan hun tager sig ud i en mere naturlig situation.

På billedet ovenover kan man se fitness-bloggerens forsøg på at fremstå 'uperfekt', med hudfolder på maven som følge af at hun sidder foroverbøjet, samtidig med at billedet er taget uden kunstigt lys og make-up.

»Din mave behøver ikke være helt flad for at være sund, din mave behøver ikke være helt flad for at du kan elske dig selv, og din mave behøver ikke være helt flad for du kan være selvsikker, smuk og et helt igennem fantastisk menneske,« skriver Anna Victoria blandt andet under billedet.

stina sanders split

»Som samfund bør vi ikke lade udseende sætte standarden for, om vi har ret til at elske os sig eller ej. Alle fortjener at elske sig selv,« skriver bloggeren videre.

Billedet har på kun fire dage fået mere end 25 tusind 'likes', hvilket er markant flere end de omkring 10 tusind 'likes' som de 'sædvanlige' billeder normalt kan høste, og som du kan se et par eksempler på herunder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.