En berygtet norsk kvinde, der i forvejen er dømt for bedrageri 12 gange, har tilstået syv nye tilfælde af bedrageri, skriver den norske avis Aftenposten.

Kvinden er i Danmark kendt som "Kvinden med den tunge kuffert". Politiken og podcastproducenten Third Ear har i samarbejde udgivet en podcast om den norske kvinde.

Marie Madeleine Steen, der er kvindens borgerlige navn, var tirsdag i retten i Oslo, hvor hun var tiltalt i syv forskellige forhold af groft bedrageri.

Politiet har kendskab til, at hun har brugt mere end 20 forskellige aliasser, når hun har lokket penge ud af folk.

Kvinden skal for retten i Danmark i juni i år.

Her er hun sigtet for at have snydt Ørslev Kloster. Her udgav hun sig for at hedde Maria Hansen, men stak senere af fra regningen.

Også i Sverige har Marie Madeleine Steen været på spil gentagne gange. I Sverige er hun blevet døbt "Nordens største bedrager".

Aftenposten har indhentet otte svenske domme mod kvinden i perioden mellem 1992 og 2002. De skriver videre, at hun er udvist fra både Danmark og Sverige.

Kvindens fremgangsmåde har typisk været, at hun har udgivet sig for at være kræftsyg.

Hun her dermed bildt folk ind, at hun kun har kort tid tilbage at leve i. Andre gange har hun påstået, at hun har mistet både sine nøgler og sin pung.

/ritzau/