Ben Affleck har måttet undskylde for krænkende adfærd over for skuespilleren Hilarie Burton. / AFP PHOTO / Robyn Beck
Ben Affleck har måttet undskylde for krænkende adfærd over for skuespilleren Hilarie Burton. / AFP PHOTO / Robyn Beck Foto: ROBYN BECK

Den verdenskendte skuespiller Ben Affleck er stået frem og undskyldt for, at han 'opførte sig uhensigtsmæssigt' over for skuespillerinden Hilarie Burton tilbage i 2003 på MTV.

Dengang var Hilarie Burton, som mange nok husker i rollen som Peyton Sawyer i serien 'One Tree Hill', medvært på MTV-programmet 'Total Request Live' (TRL). Og det var her, Ben Affleck skal have befamlet skuespillerinden, skriver flere internationale medier som CNN og The Guardian.

På Twitter valgte Affleck at lægge sig fladt ned og sige undskyld for sin opførsel:

'Jeg opførte mig uhensigtsmæssigt i forhold til frøken Burton, og jeg undskylder inderligt,' skrev Affleck i et tweet.

Afflecks indrømmelse kommer i kølvandet på den igangværende skandalesag om succesproducenten Harvey Weinstein. Adskillige kvinder er de seneste dage stået frem i blandt andet New York Times og The New Yorker og beskyldt Weinstein, der blandt andet har været producent på store film som 'Pulp Fiction' og 'Gangs of New York', for at krænke dem seksuelt. Blandt de mere prominente navne til at stå frem er Gwyneth Paltrow og Angelina Jolie.

Skandalen, der fortsætter med at rulle med nye afsløringer om Harvey Weistein, fik Ben Affleck til at gå på Twitter og udtrykke sin skuffelse over den berømte producent.

FILE PHOTO - 89th Academy Awar

Han skrev blandt andet, at historierne om Weinstein, der siden de første afsløringer er blevet flere og flere, gjorde ham 'dårlig'. Han opfordrede samtidig andre ofre for lignende krænkelser til at stå frem.

Og det var i kølvandet på det tweet, at folk mindede ham og omverdenen om, at Ben Affleck selv havde været på krænkerens sti.

Hilarie Burton har da heller ikke glemt episoden. Det gjorde hun klart i et svar på Twitter til en person, som gjorde opmærksom på Afflecks gerning for år tilbage.

'Han tog også på Hilarie Burtons bryster på TRL engang. Men alle har glemt det,' skrev en bruger på Twitter, hvortil Hilarie Burton kort svarede:

'Jeg har ikke glemt det'.

Hendes reaktion betød, at klippet fra TRL begyndte at dukke op på sociale medier.

Og i flere tweets beskriver Hilarie Burton, hvordan hun blot var et barn, da episoden fandt sted. Hun mindes også, at hun, da Affleck befamlede hende, blev nødt til at grine, så hun ikke begyndte at græde.

Påmindelsen om hans ugerning var den, der efterfølgende fik Ben Affleck til at gå ud og undskylde til Hilarie Burton. Hvad hendes reaktion på undskyldningen er vides endnu ikke.

Hilarie Burton med Jeffrey Dean Morgan. REUTERS/Mike Blake

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.