____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det er et skræmmende billede, som tegner sig af det par, som i weekenden skød og dræbte tre, efter at politiet er begyndt at grave i parrets fortid.

Parret Jerad Miller på 31 år og hustruen Amanda Miller på 22 havde begge anti-autoritære og racistiske holdninger, oplyser myndighederne i kølvandet på weekendens drab i Las Vegas.

På et, efter alt at dømme, tilfældigt pizzeria, skød og dræbte parret to politibetjente, som sad og spiste frokost, og flygtede derefter til et supermarked på den anden side af gaden, hvor endnu en mand blev dræbt af Amanda Miller, da hun så, at han havde trukket en pistol og sigtede mod Jerad Miller. Da politiet kort efter dukkede op, skød hun først sin mand og siden sig selv.
 
 

Politiet undersøger nu sociale medier, for at finde ud af mere om de to politimordere, skriver Sky News. Her har de blandt andet fundet denne video på YouTube, hvor Jerad Miller optræder som Jokeren. Denne version er ikke lagt op af Jerad Miller selv, men af en anden privatperson.

På videoen truer Jerad Miller forklædt som Jokeren fra Batman-filmene, eksempelvis med at han vil destruere hele nationer.

- Jeg vil ikke bare være en eller anden tilfældig terrorist. Jeg vil sprænge hele lande og nationer i luften, proklamerer han i videoen, der er bygget op som en kampagnevideo til præsidentvalget. Her taler han til sine "medamerikanere" og lover at med en stemme på Jokeren, ved man hvad man får.

- Når I stemmer på Jokeren, vil I få fuldstændigt og totalt tyranni, siger han blandt andet. Samtidig advarer han mod at stemme på præsident Obama, som blandt andet er ude på at fjerne amerikanernes ret til at bære våben.

Også Jerad Millers sidste Facebook-opdatering er dyster læsning:

- En ny dag gryr. Må alle vore kommende ofre være det hele værd, skriver han.

Politiet mener, de to dræbte betjente var tilfældige ofre, men at parret gik målrettet efter politiet, som symbol på myndighederne.