De første billeder af lejligheden, hvor tre terror-mistænkte forskansede sig og blev dræbt onsdag morgen i Paris, er netop blevet frigivet.

Denne artikel blev skrevet på et tidspunkt, hvor der var forlydender om, at Hasna Ait Boulahcen havde gjort sig selv til selvmordsbomber. Siden er der tilstødt oplysninger, der peger på, at det ikke var tilfældet. Læs mere her.

Et loft, der er faldet sammen, kæmpe huller i væggene samt mærker efter adskillige skarpe genstande, der har perforeret væggene.

Billederne fra den lejlighed i Paris-forstaden Saint-Denis, hvor tre terrormistænkte natten til onsdag og onsdag morgen havde forskanset sig i en lejlighed, er netop blevet frigivet.

Og billederne vidner tydeligt om, at uhyggelige timer udspillede sig i den lille lejlighed i den sidste tid i de tre personers liv.

Så smadret ser der ud i lejligheden Vis mere

Et hel hær af politifolk og soldater var til stede for at få de tre personer ud af lejligheden. Det resulterede i, at én af de tre detonerede en selvmordsbombe, hvilket førte til en voldsom eksplosion.

Eksplosionen var så stor, at den - foruden den formodede terrorist, der detonerede selvmordsbomben, som endnu ikke er identificeret, men som er en formodet terrorist - også dræbte en kvinde.

Kvinden var den 26-årige Hasna Ait Boulahcen, som er kusine til den frygtede terrorist, den 28-årige Abdelhamid Abaaoud, der også befandt sig i lejligheden.

I første omgang blev det meddelt, at det var kvinden, der også er blevet kendt som 'cowgirl', fordi hun for bare få år siden gik til fester iført cowboyhat og drak alkohol, der havde detoneret selvmordsbomben, hun blev fejlagtigt udnævnt til Europas første kvindelige selvmordsbomber. Mistanken opstod blandt andet, da dele af hendes hoved og andre dele fra hendes krop faldt ud af lejlighedens vindue.

En smadret væg. Vis mere

Vidner berettede dog om, hvordan hun kort inden eksplosionen råbte ’Hjælp mig, hjælp mig', men at politiet troede, at det var for at lokke dem i en fælde.

Men siden hen har efterforskning altså vist, at det måske var et reelt råb om hjælp, da det var den tredje person i lejligheden, der angiveligt detonerede bomben.

Her ses der tydelige mærker efter hårde genstande, der har perforeret væggen. Vis mere

Den frygtede terrorist, den 28-årige Abdelhamid Abaaoud, var udnævnt til den såkaldte 'hjerne' bag terrorangrebet i Paris, da man mener, at han udtænkte planerne. Hans lig blev fundet gennemhullet af kugler efter den store aktion var færdig.