Play back eller ej? Diskussionen raser i amerikanske medier, hvor en musiker hævder, at Beyonce mimede sig gennem nationalmelodien under indsættelses-ceremonien i Washington mandag.
Play back eller ej? Diskussionen raser i amerikanske medier, hvor en musiker hævder, at Beyonce mimede sig gennem nationalmelodien under indsættelses-ceremonien i Washington mandag. Foto: KEVIN LAMARQUE

Var det hele fup?


Da det amerikanske pop-ikon Beyonce mandag sang for den genvalgte præsident Obama, 700.000 tilhørere og millioner af tv-seere ved genindsættelsen i Washington tirsdag skete det til playback.

Det hævder i hvert fald et medlem af marinekorpset, som skulle akkompagnere Beyonce under national-hymnen.

Sagen er blevet stor i flere amerikanske medier dagen derpå og diskuteres flittigt på de sociale medier.

djdkkek

 
- Vi ved alle, at Beyonce kan synge, siger Kristin Dubois, talsperson for marinekorpset, til ABC News tirsdag.

- Vi ved også alle sammen, at Marinekorpset kan spille. Men vi ved ikke, hvorfor hun i sidste øjeblik besluttede sig for den version, som var blevet indspillet på forhånd.

VIDEO: HØR HENDE SYNGE HER - OG DØM SELV

Tilsyneladende var det meningen, at superstjernen skulle have sunget live, men Kristin DuBois fortæller, at sangerinden i 11. time valgte at benytte sig af den version, som hun og orkesteret havde indspillet på forhånd.

- Vi optog den på forhånd, og det var Beyonce's beslutning i sidste øjeblik at bruge den.

- Det var de instruktioner, vi fik. Vi ved ikke, hvorfor.

Det har også givet anledning til spekulationer, at Beyonce hev sin øresnegl ud halvvejs gennem nummeret. Nogle mener, at det var et indstuderet stunt for at få det hele til at virke mere dramatisk.

Michelle Obama
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.