Hvad der ser ud til at være fire garageporte, bliver på få sekunder helt opslugt.

Lige nu står store dele af Pakistan under vand, som følge af en af landets værste tilfælde af monsunregn, der indtil videre har krævet mere end 300 menneskeliv.

Der meldes dog ikke om nogen døde i denne specifikke situation, men ifølge lokale myndigheder er 15 broer i området helt ødelagt, mens mindst 50 hoteller og restauranter er ødelagt.

Oversvømmelserne påvirker millioner i landet, mens regeringen har erklæret national nødsituation. Det skriver BBC.

Og oversvømmelse har blandt andet ramt her ved Swat-floden i det nordlige Pakistan, cirka 160 kilometer fra landets hovedstad.

Ifølge premierminister Shehbaz Sharif påvirker oversvømmelserne cirka 15 procent af landets befolkning, og siden juni har over 900 personer mistet livet, mens mere end 400.000 hjem er blevet ødelagt.

Særligt det sydlige Pakistan er blevet hårdt ramt – blandt andet i Balochistan og Sindh, hvor sidstnævnte har fået omkring otte gange så meget nedbør, som deres gennemsnit for august.

Ifølge et lokalt medie er Kach-dammen i Balochistan desuden styrtet sammen på grund af de store og tunge mængder vand – og ifølge The Guardian er flere andre damme i området også blevet beskadiget.

Mange har mistet både familie, hjem og ejendele, efter gaderne er blevet oversvømmet. Det har samtidig ført en sundhedsmæssig risiko med sig.

For overfyldte afløb betyder, at store mængder vand i gaderne ikke kan komme væk

Det har samtidig ført til en frygt for, at det stillestående vand bærer sygdom med sig – blandt andet i områder, hvor mange nu bor i midlertidige telte.