New York by night.
New York by night. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Let’s hear it for New York, New York, New Yoooork. De fleste har nok sunget med på Alicia Keys og Jay Z’s hyldest til millionbyen, der aldrig sover, og nu er der vist ingen tvivl: New York har verdens bedste natteliv.

27.000 turister har talt i en afstemning foretaget af turist - og rejsesitet hotels.com. Og ifølge Daily Mail har The Big Apple med utallige barer, klubber og restauranter taget prisen som byen med det bedste natteliv.

Med attraktioner som Central Park, Frihedsgudinden og Empire State formår storbyen da også at tiltrække et væld af turister til hvert år uanset tidspunktet. For der foregår altid et eller andet i byen, der aldrig sover, og om mindre end to uger samler omkring en million turister sig på det velkendte og voldsomt oplyste Times Square til det store nyårsgilde og for at se Times Square New Year’s Eve Ball Drop.

Apropos voldsomt oplyste; for at finde den byen, der var New Yorks største konkurrent på listen, skal man tage turen til Nevadas drønhede ørken. Spilleparadiset Las Vegas med lynbryllupper og en større elregning, end man kan forestille sig, rykker nemlig ind som nummer to.

Europæiske storbyer som London, Paris og Barcelona må se sig henvist til de resterende pladser i top fem.
Talsmand fra hotels.com Alison Couper har dog lidt trøstende ord med på vejen til de slagne europæiske feriemål. 

- New York og Las Vegas er jo altid garant for fantastiske rejseeventyr. Men det er forskelligheden i de europæiske byer, der gør dem så interessante og spændende for turister verden over. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.