Metorpolitan Police i England har frigivet et ældre portræt af den 46-årige sygeplejerske, der formentlig tog sit eget liv efter at have modtaget et fupopkald fra to australske radioværter.
Metorpolitan Police i England har frigivet et ældre portræt af den 46-årige sygeplejerske, der formentlig tog sit eget liv efter at have modtaget et fupopkald fra to australske radioværter. Foto: -

Første billede af 46-årige Jacintha Saldanha, der formentlig har taget sit eget liv, er frigivet.

Det første billede af den afdøde sygeplejerske Jancitha Saldanha er frigivet.

Kan et skæbnesvangert splitsekund i den 46-årige Jacintha Salndanhas liv have ført til, at hun to dage efter at have viderestillet to australske radioværter om til Hertuginde Kates sygeplejerske blev fundet livløs på sin bopæl?

Spekulationerne i britiske og australske medier går på, at et umiddelbart uskyldigt telefonfis-opkald til det hospital, hvor hertuginden var indlagt, kan have skubbet Jacintha ud over kanten og drevet hende ud i selvmord.

AUSTRALIA-BRITAIN-ROYALS-BABY-HOSPITAL

BRITAIN-ROYALS/HOSPITAL

Vrede lyttere skriver på sociale medier, at de to radioværter Michael Christian og Mel Greig har blod på hænderne, og lovprisningerne af den indiskfødte mor til en søn på 16 og en datter på 14 strømmer ud.

- Jacintha har arbejdet på King Edward VII Hospital i mere end fire år. Hun var en fantastisk sygeplejerske, meget respekteret og populær hos alle sine kolleger, skrev hospitalet i en pressemeddelelse.

Radioværter

Jancintha Saldanha flyttede til England fra Indien for ti år siden med sin nu 49-årige mand, og de boede sammen med deres to børn i en treværelseslejlighed tæt på King Edward VII Hospital, hvor Jacintha arbejdede.

Det var det hospital, hvor hun tilfældigvis arbejdede i receptionen og besvarede opkaldet fra de to australske radioværter, der imiterede dronning Elisabeth og prins Charles onsdag morgen. Fredag morgen blev hun fundet livløs i Weymouth Street, og ambuloancepersonalet kunne intet stille op og erklærede hende død.

Familien til den dedikerede sygeplejerske er i dyb sorg over tabet.

- Vi er som familie i dyb sorg over at have mistet vore kære Jacintha. Vi beder medierne om at respektere vores privatliv i denne svære tid.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.