John og Lisa Robinson kunne fredag morgen stolt fremvise en ganske værdifuld vinderkupon, da de gæstede det amerikanske Today Show.
John og Lisa Robinson kunne fredag morgen stolt fremvise en ganske værdifuld vinderkupon, da de gæstede det amerikanske Today Show. Foto: HANDOUT

Fredag morgen ringede Lisa Robinson til sin chef for at fortælle, at hun ikke kom arbejde. Hun bad istedet chefen om at tænde for fjernsynet.

»Jeg beder dig om at gøre mig en stor tjeneste. Du er nødt til at tænde for Today Show i fjernsynet, og jeg kommer ikke på arbejde i dag,« lød beskeden ifølge New York Daily News.

Og på den amerikanske tv-station NBCs morgenprogram Today Show, kunne Lisa Robinsons chef få en ret god forklaring på, hvorfor hun ikke var mødt på arbejde.

Sammen med sin mand John, stod hun nemlig frem i det landsdækkende tv-program og fortalte, at de havde vundet intet mindre end 500 millioner dollars.

Omregnet til danske kroner svarer det nogenlunde til svimlende 3,4 milliarder danske kroner, så mon ikke chefen har kunnet se igennem fingre med Lisa Robinsons fravær.

USA LOTTERIES POWERBALL LOTTERY

Ægteparret er nemlig blandt vinderne af onsdagens Powerball-lotteri i USA, hvor der var en historisk høj gevinst i puljen på næsten 11 milliarder danske kroner, som de nu skal dele med to andre heldige vindere.

Det var ægteparrets advokat, som overtalte de heldige vindere til at stå frem foran hele landets befolkning.

»Jeg fortalte dem, at de nok ikke ville kunne undgå opmærksomheden alligevel, så hvorfor ikke lade offentligheden vide, at de har vundet. Det amerikanske folk elsker vindere,« fortæller advokat Joe Townsend ifølge New York Daily News.

Ruth

Selvom parret har fremvist kuponen med de rigtige vindernumre, nemlig 4,8,19,27,34 og 10, så har spilfirmaet bag den rekordstore gevinst forstat ikke bekræftet, at ægteparret har vundet pengene endnu. Parret har nemlig endnu ikke henvendt sig med den enormt værdifulde kupon endnu.

De to andre vindere af den enorme lotto-pulje kommer fra henholdsvis Florida og Californien, men er ikke stået offentligt frem.

 

 

 

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.