Michelle Obama havde ved begge ceremonier - to dage i træk - den samme blå cardigan på.
Michelle Obama havde ved begge ceremonier - to dage i træk - den samme blå cardigan på.

Kan man det, Michelle?


Den amerikanske førstedame må både lytte til ros og kritik, efter hun havde den samme cardigan på til to store arrangementer i træk.

Foran tusindvis af mennesker ved Capitol Hill i Washington blev Barack Obama søndag officielt taget i ed til sin anden embedsperiode. Men det var førstedamen, der løb med opmærksomheden.

Den

Michelle-forvandling
, smukke designerkjole og lille kongeblå cardigan fik Twitter til at flyde over med kommentarer på førstedamen. Og det var ikke lutter ros.

Michelle-forvandling

- Michelle Obama bliver nødt til at skille sig af med den lillebitte cardigan - den fungerer ikke sammen med kjolen, skat, skriver en bruger, mens en anden bakker op:

- Jeg ved godt, hun ikke ønsker kontroverser, men Michelle Obama skulle have taget den blå cardigan af. Kjolen ser fantastisk ud, skriver brugeren.

Men førstedamen læser tilsyneladende ikke kommentarerne på Twitter. Eller også er hun ligeglad. For allerede dagen efter, viste hun sig igen i den lille kongeblå cardigan fra designeren Reed Karkoff.

Michelle-forvandling

Medier har siden rost Michelle Obama for at vise, at også præsidentfruer kan have det samme stykke tøj på to gange. Men det er ikke alle, der klapper i hænderne over Michelle Obamas hang til cardigans.

.Da førstedamen var iført en sort cardigan over sin designerkjole på valgnatten i 2008, skrev the Times:

- Sweateren skjuler kjolens proportioner og linjer, siger kritikere.

Og allerede året efter, blev hun igen kritiseret for at være iført cardigan, da hun mødte dronning Elizabeth:

- Du besøger ikke Buckingham Palace i en sweater, fortalte Oscar de la Renta til Women's wear Daily. Det er ikke første gang, designeren kritiserer førstedamens påklædning.

Michelle Obama har senere fortalt, at hun bar den lille cardigan på valgnatten, fordi parret var i Chicago, hvor der er koldt.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.