Hvis du i løbet af de sidste 12 år har købt og drukket en Red Bull i forventning om at "få vinger" (få et powerboost, red.) og ikke har fået det, selvom energidrikkens slogan lyder "Red Bull giver vinger", så kan du nu få del i en stor pose erstatningspenge.

En amerikansk kunde har nemlig klaget over ikke at have fået vinger efter at have drukket Red Bull og kalder i sin klage markedsføringen af energidrikken for både "vildledende" og "bedragerisk".

Inden der falder endelig dom i sagen, har energidrikgiganten nu indvilget i at indgå et forlig og udbetale i alt 13 millioner dollars til kunder, der føler sig snydt.

Læs også: Ligger der en hemmelig plan bag? Red Bull sagsøgt for ikke at give vinger

Alle, der har købt mindst én dåse Red Bull i USA mellem 1. januar 2002 – 3. oktober 2014 har nu mulighed for enten at modtage 10 dollars i kontanter eller Red Bull-produkter for 15 dollars i erstatning. Det gælder dermed også, hvis du som dansker har købt en Red Bull på amerikansk grund. Ingen dokumentation for købet er påkrævet. Det skriver Huffington Post.

På trods af forliget afviser Red Bull at have gjort noget galt eller at have vildledt forbrugerne.

Hvis du vil have del i erstatningen, kan du skrive dig op på en liste her inden den 2. marts næste år – og du vil så få din del udbetalt, når sagen engang er blevet afsluttet til maj næste år.

Som en serviceoplysning kan vi i øvrigt tilføje, at ligesom du ikke får vinger af at drikke Red Bull, så bliver du heller ikke til en tiger af at spise Kellogg's Frosties.