Arkivfoto.
Arkivfoto. Foto: MARVIN RECINOS

Tilbage i september 2016 blev undervandsfiskeren Jonathon Schoeneman angrebet af en krokodille. Nu fortæller han første gang om de sekunder, hvor hans hoved sad fast i krokodillens gab.

Der mangler stadig en smule tilpasning af amerikanske Jonathon Schoenemans kæbe, og smerterne er heller ikke helt forsvundet endnu, efter han under en fisketur 7. september 2016 stødte ind i en krokodille, der angreb ham, bed sammen om hans hoved og forsøgte at drukne ham.

Men det er nok til at leve med. For den 34-årige amerikaner har som en af de få overlevet et krokodilleangreb.

An Indian gharial crocodile sw

Det fortæller han nu om i et interview med den amerikanske tv-station Abc13.com.

»Jeg svømmede rundt om et hjørne. Den fik fat i mit hoved, rullede rundt og forsøgte at drukne mig. Jeg kunne høre en knasen, og jeg ved ikke, hvordan jeg havde styrken, men jeg fik knækket en gren og begyndte at slå ham. Min kæbe hang nede omkring brystet,« fortæller han.

Jonathon Schoeneman slap fri fra krokodillens greb og blev hjulpet om bord på en nærliggende båd af sin ven Travis, der umiddelbart efter kunne tilkalde hjælp. Jonathon Schoenemans hals og ansigt bar præg af, at krokodillens tænder havde boret sig ind i ham, og hans ar derefter vidner da også om, at han har måtte kæmpe for sit liv.

dyr split

Så meget at det ifølge lægerne er et mirakel, at han overhoved er i live i dag. For Jonathon Schoeneman har oplevelsen betydet, at han har indset, hvor kort livet kan være.

»Livet er kort, og det kan blive taget fra en meget pludseligt,« siger han til Abc13.com.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.