Den handicappede mand Mike Ore kollapsede, efter en kødklump satte sig fast i mandens spiserør, mens han sad i sin kørestol på McDonalds.

Det var dog ikke noget, der fik kunderne til at reagere. For selvom Mike Ore var ved at blive kvalt, fortsatte kunder på fastfoodrestauranten i Cheltenham i det sydvestlige England upåvirkede med at gå forbi manden, skriver Daily Mirror.

Uheldet skete 8. juli i år, men først nu er det kommet frem, at der gik mere end tre minutter, før der var andre kunder, der reagerede og forsøgte at hjælpe Mike Ore. Det viser overvågningsbilleder, skriver Daily Mirror.

En af de kunder, der var til stede, da Mike Ore kæmpede for sit liv, var Johnny Langden.

Han stod i køen på McDonalds med sin familie, da han så manden i kørestolen, der tydeligvis var i nød.

Sammen med to kvinder forsøgte de at hjælpe den handicappede mand ved at forsøge at fjerne maden fra hans mund. Men han var allerede begyndt at blive lilla, og Johnny Langden indså, at Mike Ore var ved at dø.

»Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, men nogle kunder trådte over hans krop for at komme frem til skranken,« siger Johnny Langden til Daily Mirror.

Et ligsyn af 47-årige Mike Ore viste, at ‘den afdøde havde rygmarvsbrok, gigt og alkoholproblemer. Han var også storryger’, fortæller retsmediciner David Dooley, ifølge Daily Mail.

Retsmedicineren bekræftede også, at Mike Ore døde, fordi noget mad havde sat sig fast i spiserøret og forårsaget en blokade.

Med Google Street View kan du selv udforske området omkring McDonalds i Cheltenham.