En mand fra Kuwait var gennem noget tid sin kone utro med stuepigen i huset. Konen opdagede det angiveligt med hjælp fra deres papegøje.

Det skriver Arab Times. Kvinden havde i nogle uger mistænkt manden for at være utro, men det var angiveligt parrets papegøje, der gav hende det afgørende bevis.

Papegøjen begyndte efter sigende at gentage brudstykker fra de flirtende samtaler, manden havde haft med stuepigen i parrets lejlighed.Det fik kvinden til at reagere. Med det samme tog hun ned på politistationen i Hawalli, hvor hun brugte papegøjen som bevismateriale.

I Kuwait er ægteskabsbrud, som utroskab, ulovligt, og derfor valgte hun at melde sin mand.

Han kunne dog ånde lettet op, da konen kom tidligt tilbage fra politistationen. Hun havde fået den besked, at sagen ikke kunne behandles som en forbrydelse, da der manglede afgørende beviser.

Det er ikke første gang, en papegøje er med til at afsløre utroskab. I 2006 skete det i England, hvor en mand, Chris Taylor, kunne konfrontere sin utro kæreste Suzy Collins, efter at papegøjen havde sagt 'Jeg elsker dig Gary', skriver BBC.

Gary var navnet på kærestens tidligere kollega, og de to havde set hinanden i fire måneder i den lejlighed, hun delte med sin kæreste.

Suzy Collins indrømmede med det samme, at hun havde været kæresten utro og flyttede ud af lejligheden. Hun fortalte, at hun ikke var stolt af sig selv, men at hun og kæresten havde haft problemer i deres forhold.

Chris Taylor skilte sig efterfølgende af med papegøjen, fordi den blev ved med at snakke om Gary med Suzy Collins' stemme.

»Det knuste mit hjerte at skulle af med Ziggy (papegøjen, red.). Jeg elsker ham helt vildt, og jeg savner at have ham i nærheden, men det var ren tortur at høre ham gentage det navn hele tiden,« fortalte han til BBC.