15-årige Nehemiah Griego fra New Mexico i USA dræbte i lørdags sin mor, far og tre yngre søskende ved at skyde dem i hovedet.
15-årige Nehemiah Griego fra New Mexico i USA dræbte i lørdags sin mor, far og tre yngre søskende ved at skyde dem i hovedet. Foto: HANDOUT
15-årige Nehemiah Griego fra New Mexico i USA dræbte i lørdags sin mor, far og tre yngre søskende ved at skyde dem i hovedet.

Nehemiah Griego kommer fra en præstefamilie, der tilsyneladende levede et roligt familieliv. Men i lørdags slog det angiveligt klik for 15-årige Nehemiah Griego, der har fortalt politiet, at han først skød sin mor, fordi hun var 'irriterende.'

Lidt efter midnat gik han ind i sine forældres soveværelse, hvor hans mor og ni-årige lillebror lå og sov. Han tog en 22 kaliber riffel fra sine forældres skab og skød sin mor Sara i hovedet. For at vise sin lillebror, at moren var død, holdt Nehemiah hendes blodige ansigt oppe. Da ni-årige Zephania begyndte at græde, skød Nehemias også ham i hovedet.

- Nehemiah forklarede, at han mistede sin samvittighedsfølelse og gik ind i soveværelset, som hans to yngre søskende deler. Nehemiah erklærende, at da han kom ind, der så han, at hans søskende græd, og så skød han dem begge i hovedet, lyder det fra politirapporten.

Der var tale om en søster Jael på fem år og Angelina på to år.

Derefter gik 15-årige Nehemiah Griego tilbage til sine forældres våbenskab og tog en AR-15-riffel. Han lå på lur i huset til faren kom hjem kl. 5 om morgenen og skød også ham i hovedet. faren Greg Griego var en vellidt præst i Calvary-kirken, og han arbejde også som frivillig i et fængsel og hos det lokale brandvæsen.

15-årige Nehemiah Griego fra New Mexico i USA er sigtet for at have dræbt sin mor, far og tre yngre søskende ved at skyde dem i hovedet.

15-årige Nehemiah Griego fra New Mexico i USA er sigtet for at have dræbt sin mor, far og tre yngre søskende ved at skyde dem i hovedet.

Nehemias har fortalt politiet, at han i venteperioden havde selvmordstanker.

Han har også afsløret over for politiet, at han havde planer om at dræbe endnu flere mennesker.

- Han gjorde sine våben klar igen, så han kunne køre til et befolket område og myrde flere mennesker, beskriver politirapporten ifølge DailyMail. Han var hans plan at køre til et nærliggende Wal-Mart og skyde tilfældige mennesker der og også selv blive dræbt af politiets skud.

Men han nåede ikke at føre disse planer ud i livet, da politiet dukkede op og anholdt ham.

Nehemiah Griego havde forinden sendt sin kæreste et billede på SMS af sin døde mor.

15-årige Nehemiah Griego er nu sigtet fem drab på familiemedlemmer. Nehemiah har også fem ældre søskende, der ikke bor hjemme og derfor slap uskadt fra massakren.

Den tragiske hændelse sker, mens debatten raser om USAs våbenlov. Det var skoleskyderiet i Newton, Connecticut, i december, der for alvor satte emnet på dagsordenen, og præsident Barack Obama har netop fremlagt et forslag til en strammere lov om våben. På skolen i Newton blev 20 børn og seks voksne dræbt af en 20-årig mand.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.