En 30-årig mand døde som en helt, da han kastede sig ud fra et krydstogtskib  for at redde sin kæreste, konkluderer politiet

30-årige Paul Rossington døde som en helt.

Det konkluderer politiet i en tragisk sag om et kærstepar, der mistede livet under en romantisk ferie. Ulykken skete i 2013, men først nu lukker politiet sagen med et ligsyn, fortæller The Telegraph.

Hændelsen skete i 2013, da 30-årige Paul Rossington var på krydstogt med sin kæreste, 26-årige Kristen Schroder. En aften kravlede den 26-årige unge kvinde ud over balkonen og mistede fodfæstet. I omkring fire sekunder hang hun blot i hænderne, inden hun styrtede i vandet og forsvandt, oplyser politiet. Myndighederne har set videomateriale igennem til at opklare sagen, som beskrives som en 'tragisk ulykke'.

Læs også:

Læs også:

I situationen handlede Paul Rossington, der var paramediciner, instinktivt: Han sprang de 20 meter fra parrets balkon ned i vandet efter sin kæreste, viser en video fra hændelsen. Et dyk, han aldrig kom tilbage fra.

»Han må have vidst, at springet højst sandsynligt ville tage livet af ham. Da Paul ser hende miste fodfæstet, springer han op fra sengen, og da han ser hende falde i vandet, hoppede han direkte i efter hende. Sådan en handling bør ikke gå ubemærket hen,« udtaler politiet.

Politiet mener, at Paul Rossington bør modtage en pris for sin heltemodige gerning. Til trods for, at der er gennemført et ligsyn, er ligene af parret aldrig blevet fundet.