Pokémon Go er landet, og jagten på den næste Charmander eller Pikachu er med ét blevet det eneste, der virkelig betyder noget.

Således har der allerede været historier fremme om folk, der er blevet frarøvet deres ejendele, fordi de er så optaget af at jagte Pokémon, at de simpelthen ikke er opmærksomme.

Ligeledes har Pokémon Go allerede været skyld i flere trafikuheld, og politiet i New York har sågar udsendt sikkerhedstips til folk, der spiller det populære spil.

For amerikaneren Michael Barker var Pokémonjagten tilsyneladende så vigtig for ham, at han valgte den over lægehjælp.

Han var i gang med det vanedannende spil uden for sit hjem i Forest Grove i Oregon, USA, da han mødte en fremmed, der også gik med sin telefon fremme. I disse Pokémon Go-tider antog Michael Barker det eneste naturlige - at denne fremmede naturligvis også spillede Pokémon Go.

Det viste sig dog ikke at være tilfældet, og manden svarede tilbage ved at trække en kniv og dolke Michael Barker i skulderen.

Det skriver Fox 12 Oregon.

Men i stedet for at haste til hospitalet fortsatte Michael Barker i stedet sin jagt efter Pokémon, fortæller han til Fox 12 Oregon. Den 21-årige har været stor fan af Pokémon-universet, siden han var lille, og da spillet udkom, var han derfor fast besluttet på at være den første til at fange alle pokémon.

Efterfølgende var Michael Barker endda en tur i en kiosk for at købe chips og øl til sin jagt. Han fik senere otte sting i skulderen, har han forklaret. Det vigtigste for ham er dog stadig, at fortsætte missionen.

»Det er vigtigt for mig. Jeg bliver nødt til at fange dem alle,« siger Michael Barker.

Herunder kan du se indslaget med Michael Barker.