Connecticuts guvernør lover de pårørende til ofrene for fredagens skoleskyderi, at de nok skal komme sig over tragedien sammen.

USA: Connecticuts guvernør, Daniel Malloy, opfordrer til sammenhold, efter 26 børn og voksne fredag blev dræbt på Sandy Hook Elementary School in Newtown, Connecticut.

- Ondskab besøgte dette samfund i dag, og det er for tidligt at tale om at komme sig. Men hver forælder, søskende og hver eneste medlem af familierne skal forstå, at Connecticut står sammen om det her, siger Daniel Malloy ifølge Washington Post.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at komme os over det her, og vi vil komme igennem det, fortsætter den demokratiske guvernør.

Daniel Malloy takkede samtidig lokalsamfundet i Newtown for at støtte op om hinanden og præsident Barack Obama og resten af verden for at vise medfølelse, efter den voldsomme tragedie har rystet den lille by.

- Der var en masse smukke børn, der var kommet i skole for at lære. Deres dag endte på en meget anderledes måde, end nogen af os overhovedet kunne have forestillet sig, og som vi stadig ikke kan forstå, siger Daniel Malloy.

Fredag morgen gik gerningsmanden, der ifølge flere internationale er 20-årige Adam Lanza, iklædt sort, skudsikker vest ind i den del af Sandy Hook Elementary School, der huser 0. til 4. klasse, og skød vildt omkring sig.

Efter at have dræbt 26 børn og voksne skød han sig selv.

Derudover blev Adam Lanzas mor, som underviste på Sandy Hook Elementary School, fundet død i sin 20-årige søns hjem.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.