En 38-årig mand har erkendt incest ved en appeldomstol i Australien.

En gravid kvinde fra Melbourne, Australien blev i oktober 2014 voldtaget af sin egen far, efter at have mødt ham for første gang i sit liv. Kvinden, hvis identitet er holdt hemmelig, havde selv taget initiativet til at opsøge ham, skriver det australske medie, The Age.

Hændelsen skete, da kvinden havde fundet frem til sin far i Queensland, og havde inviteret ham og hans familie til sit eget hjem.

Mens far og datter en dag var alene i hendes hjem, har han forgrebet sig på hende, først ved at bede om et kram, for sidenhen at begynde at kysse hende på halsen. Det fortæller dommerne fra appeldomstolen, Simon Whelan og Anthony Cavanaugh til The Age.

»Hvis du skal være sådan, kan du lige så godt tage mig med ind i soveværelset,« fortæller Whelan og Cavanaugh til The Age, at kvinden efterfølgende skulle have sagt sarkastisk til hendes far.

Det bad faderen hende så om at gøre, hvorefter hun fulgte med. Faderen har en voldelig historik, hvilket kvinden så igennem fingre med for at møde ham, men af samme årsag valgte hun at følge med i frygt for, at han skulle blive sur og voldelig. Her smed han datteren på sengen og voldtog hende.

»Jeg hverken sagde eller gjorde noget. Jeg følte, at jeg måtte føje mig, fordi jeg var bange for, at han ville blive voldelig, hvis jeg forsøgte at gøre modstand,« gengiver Whelan og Cavanaugh til The Age.

Den 38-årige har under forhør sagt, at det var datteren, der ville have sex med ham, og han indvilligede i det, fordi han var bange for at miste hende.

Manden har erkendt sig skyldig i én anklage om incest og har fået en dom på fire år, som senere er blevet reduceret til tre år, skriver The Age.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.