Den 23-årige Hannah Witheridge og den 24-årige David Miller blev fundet brutalt myrdet i mandags på en øde strand i Thailand.
Den 23-årige Hannah Witheridge og den 24-årige David Miller blev fundet brutalt myrdet i mandags på en øde strand i Thailand. Foto: AFP

Politiet i Thailand har fundet DNA fra to lokale mænd på liget af britisk rygsækrejsende

Ifølge engelske medier er der tale om et gennembrud i sagen.

Politiet på den thailandske ø Koh Tao har fundet DNA fra to asiatiske mænd på Hannah Witheridge - den britiske kvinde, der blev dræbt sammen med den medrejsende David Miller. Det skriver den britiske avis The Mirror lørdag.

Læs også: Brite eftersøges efter dobbeltdrab i ferieparadis

En højt rangeret politimand fra det thailandske politi er ifølge avisen fløjet til Koh Tao for personligt at holde øje med opklaringsarbejdet.

- Jeg ved ikke, om gerningsmanden stadig er på øen. Vi har nogle nye spor, men ingen nye mistænkte.

- Jeg vil gøre mit bedste for at opklare denne sag. Vi er alle meget kede af det, sagde Somyot Poompanmoung ifølge The Mirror.

Læs også: Nu efterlyses tre personer for brutalt dobbeltdrab i ferieparadis

Hannah Witheridge på 23 og 24-årige David Miller blev mandag i denne uge sammen fundet dræbt på en af øens strande - kun få hundrede meter fra den lokale politistation. Begge lig var ilde tilredt med store skader på ansigt og hoved.

Efter at have gennemset optagelser fra overvågningskameraer mener politiet, at parret først drak drinks på ‘Choppers Bar’, før de gik videre til ‘AC Nightclub’. Senere gik de mod stranden, hvor en eller flere gerningsmænd gik til angreb.


Læs også: Politiet om bestialsk drab i ferieparadis: Morderen er stadig på øen

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.