Én person mistede livet i det, der betegnes som Sveriges værste trafikuheld nogensinde.
Én person mistede livet i det, der betegnes som Sveriges værste trafikuheld nogensinde. Foto: 40085 Jan Emanuelsson
Kun én er død efter det forfærdelige massesammenstød i Skåne, der fandt sted tirsdag formiddag: En mand blev klemt ihjel, da han forsøgte at hjælpe.

- Vi så tre personer, som stod på vejbanen og gjorde tegn til bilisterne for at få dem til at sænke farten. Der kom en lastbil i høj fart på min venstre side. Den krængede til siden og ramte manden. Han blev klemt mod rækværket og døde, fortæller Hada Brkic til svenske aftonbladet.se

50 køretøjer i stor trafikulykke ved Helsingborg


Omkring 50 lastbiler og 50 personbiler kolliderede tirsdag formiddag klokken 11. 46 personer kom til skade under det store massesammenstød, der fandt sted på Tranarpsbroen på motorvej E4. Først lød beskeden på, at tre havde mistet livet, men i går aftes viste det sig, at kun én mand mistede livet i den store ulykke.

Svensk politi oplyser til eb.dk, at manden er en 52-årig litauer, der kørte i nordgående retning i en personbil.

Mandens pårørende er underrettet.

SWEDEN-MOTORWAY-ACCIDENT


Flere øjenvidner beretter til svenske medier, at de aldrig har set noget lignende. Ifølge Claes Ingvall, en svensk trafikekspert, er ulykken en af de værste i Sveriges historie:

- Jeg kan ikke mindes, at vi før har set et uheld af denne kaliber. Det er noget af det værste, vi har set. Den sag er klar, siger han til aftonbladet.se.

Lige nu foregår der et kæmpe oprydningsarbejde, og først lød meldingen på, at E4 kunne åbne ved middagstid onsdag, men det bliver tidligst torsdag morgen skriver sydsvenskan.se.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.