Arkivfoto. Billedet har intet med sagen at gøre.
Arkivfoto. Billedet har intet med sagen at gøre. Foto: MARTIN OESER

Hun var desperat for at blive elsket. Så da Megan som 14-årig mødte den otte år ældre Jak under en ferie til Grækenland, forelskede hun sig i ham med det samme, da han gav hende opmærksomhed. Hvad hun ikke vidste var, at han forberedte sig på at sælge hende videre til prostitution. Mødet med ham blev begyndelsen på et seks års langt mareridt.

Hun er stadig bange for at Jak eller en af de andre bagmænd skal finde hende. At de igen vil tvinge hende til at have sex med op mod 50 mænd om dagen. At de vil true den lykke, hun endelig har fundet med sin kæreste og det barn, de sammen venter.

Så da den i dag 25-årig britiske kvinde besluttede sig for at skrive en bogen 'Bought & Sold' om sine oplevelser, gjorde hun det under pseudonymet Megan Stephens.

»Når jeg kigger tilbage på den tid, bliver jeg vred på mig selv og utroligt ked af det. Når du helt og holdent tror, at du ingenting er værd, så overvejer du ikke engang muligheden for, at du har et valg om noget som helst. For du er blevet så vant til at være en dukke, at du glemmer, du nogensinde har været i stand til at tænke og agere for dig selv,« siger hun til DailyMail.

Bunkeren

Desperat efter kærlighed

Problemerne for Megan begyndte, da forældre blev skilt. Dengang var hun fire år, og begge forældre havde alkoholproblemer.

Da Megan var 14, tog hun på ferie med sin mor til Grækenland. Der mødte hun albaneren Jak på en bar. På det tidspunkt var hun 'desperat efter at blive elsket', og hun følte sig overvældet af hans opmærksomhed.

Hendes mor var angiveligt ikke glad for den 22-årige mand, men hun lod sin datter tilbringe al sin tid med ham, da hun selv havde travlt med en barejer ved navn Nikos.

Da ferien sluttede, fik Megan sin mors tilladelse til at blive tilbage i Grækenland med den otte år ældre mand.

Samra

Manglede penge til hospitalsregninger

Jak havde fortalt, at han elskede hende, og senere fortalte han også, at han mor var syg af kræft. Men han kunne ikke betale for hendes hospitalsregninger.

Han fik derfor lokket Megan til at tage et job som topløs danser på en bar.

Hun hadede hvert minut, hun stod på scenen. Men samtidig følte hun sig også som 'en helt', fordi hun på den måde hjalp til med at redde hans mors liv.

To uger senere introducerede Jak hende til en mand ved navn Leon.

»Han er din nye chef,« forklarede Jak.

Advokaten og videokameraet

Han tog hende derefter hen til en kontorbygning og bad hende om at gå op på den øverste etage. Der fandt hun et advokatkontor. Da Megan gik ind på kontoret, låste en mand døren bag hende.

Foran hende var en lille seng. Ved fodenden stod et videokamera på et stativ.

»Jeg var så chokeret, at min hjerne blev helt blank, og jeg tror, at jeg dårligt nok kæmpede imod, da han smed mig ned på sengen, rev min nederdel op og voldtog mig. Smerten var uudholdelig, men jeg var for traumatiseret til overhovedet at græde,« siger Megan til DailyMail.

IS

Da manden var færdig, smed han et bundt sedler efter hende. Der stod det klart for hende, hvilke planer Jak havde med hende.

Men hun kunne intet stille mod ham. Hun var fanget.

To dage efter mødet med advokaten begyndte Megan at arbejde som eskortpige. Hun flyttede fra hotel til hotel og havde sex med otte til ti mænd hver dag, skriver The Guardian.

Sparket i maven på grund af graviditet

Efter at have haft det dårligt i et stykke tid, fandt hun ud af, at hun var ti uger gravid. Da hun fortalte det til Jack, sparkede han hende i maven, så hun aborterede. På det tidspunkt var hun endnu 14 år.

Senere blev hun tvunget til at arbejde på et bordel, hvor mænd betalte 150 kroner for fem minutter med hende. Efter hendes første aften, havde hun haft sex med 50 mænd.

En enkelt gang i løbet af 22 timer på bordellet, havde hun sex med 110 mænd, før hun blev så syg, at bordelejeren besluttede at lukke tidligt.

IS

Først efter Megan som 20-årig forsøgte at begå selvmord, lykkedes det hende at flygte.

Hun blev indlagt på et hospital i tre måneder, og i løbet af den tid lykkedes det lægerne at vinde hendes tillid. De fik hende hjem til England.

I de første år tilbage kæmpede hun med alkoholproblemer. Kun det seneste halvandet år er hun stoppet med at give sig selv skylden. Hun har samtidig fået en kæreste, som hun mødte i kirken, og om to måneder venter de deres første barn sammen.

I fremtiden håber hun at oprette en hjælpeorganisation for andre sexhandlede kvinder. Men hun er stadig mærket af sine oplevelser.

»Det meste af tiden tænker jeg, at det aldrig kunne ske igen. Men der er stadig dele af mig, der er meget sårbare over for at tro på alt, hvad folk siger. Jeg skal stadig være meget forsigtig,« siger hun.

overfald

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.