Natascha Kampusch fra sit besøg i Danmark i anledning af hendes selvbiografiske bog 3096.
Natascha Kampusch fra sit besøg i Danmark i anledning af hendes selvbiografiske bog 3096. Foto: Christian Als

Nu vil østrigske politikere tage sagen om Natascha Kampusch' kidnapningsmareridt op igen.

I 2006 så en chokeret verden til, da det kom frem, at 18-årige Natascha Kampusch var flygtet fra otte års fangeskab i en østrigsk kælder. Kort efter tog kidnapperen Wolfgang Priklopil sit eget liv.

Nu får den grufulde sag imidlertid ny gødning.

Ifølge oppositionslederen Heinz Strache fra frihedspartiet ignorerede det østrigske politi nemlig beviser på, at Natascha Kampusch fik et barn med sin kidnapper. Det skriver Daily Mail. Et barn, der senere blev begravet i haven.

LÆS OGSÅ:
kampusch


LÆS OGSÅ:
Natasch Kampusch


Heinz Strache hævder at have haft adgang til lækkede dokumenter om politiets undersøgelser af kidnapperens ejendom.Angiveligt skulle der være fundet en krølle af et hår og en bog om fødsel og opdragelse af børn i den kælder, hvor Natascha Kampusch blev holdt fanget.

Derudover skulle politiets rapporter indeholde oplysninger om, at hunde, der var specialtrænede til at finde lig, havde fundet 'noget' i Priklopils have. Det blev senere registreret som 'muggent træ'.

Men ifølge et andet medlem af frihedspartiet kan hundene sagtens skelne mellem et menneske og træ, hvilket beviser Kampusch' hemmelige fødsel.

- Hvad skete der med barnet? Hvor er det nu?, spørger Dagmar Belakowich-Jenewein.

LÆS OGSÅ:
AUSTRIA-MEDIA-CRIME-KIDNAP-KAMPUSCH


LÆS OGSÅ:
GERMANY-AUSTRIA-KIDNAP-TELEVISION-INTERVIEW-KAMPUSCH


Han fortæller desuden, at da Kampusch vandt sin frihed opsøgte en læge:

- Hvor længe efter en graviditet kan du bevise, at nogen var gravid?, skulle hun have sagt.

Sag præget af mystik

Sagen har vakt stor interesse, idet den siden Kampusch' befrielse har været præget af forskellige rygter. Da hun tilbage i 2006 blev informeret om sin kidnappers selvmord brød hun ud i gråd, hvilket siden har skabt usikkerhed om, hvorvidt alle oplysninger om hendes forhold til Prikopil er kommet frem.

September 2010 udgav Natascha Kampusch bogen '3096 dage' om tiden i fangenskab. Her oplyser hun dog intet om den angivelige fødsel.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.