En gruppe migranter er blevet bortvist fra en svømmehal i det østlige Tyskland i byen Zwickau, efter de blev fanget i at onanere i et varmtvandsbassin, skriver den tyske avis Bild.

Det var overvågningskameraer, som  fangede de unge mænds 'udskejelser' i svømmehallen 'Johannisbad', et historisk svømmebassin i byen. Her skulle mændene bl.a. have 'tømt sig' i en spa og i børnenes del af poolen.

Mændene prøvede også at trænge ind i kvindernes omklædningsrum med vold, men dette blev dog stoppet af de lokale livreddere.

GERMANY CRIME WOMAN COLOGNE

Politiet har allerede arresteret flere af mændene, som man mener har tilknytning til den uheldige hændelse, men de er igen blevet løsladt. Man har desuden meldt ud, at flygtninge ikke længere er velkomne på stedet.

Episoden fandt ifølge tyske Bild sted d. 9. januar i år, kort tid efter at tyskerne oplevede, at en række kvinder blev overfaldet nytårsaften på hovedbanegården i Köln af omtrent 1.000 flygtninge og migranter.

Senere hen har der været flere demonstrationer i Tyskland for at fordømme overfaldene og det kvindesyn, visse migranter kan have.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.