Torsdag ved George Bush Intercontinental Airport i Houston i USA var det planen, at et passagerfly fra selskabet United skulle flyve til Quito i Ecuador.

Men det skete ikke.

Passagererne sad på flyet, da piloten kom med chokerende nyt og bad alle om at forlade flyet. Årsagen var tilsyneladende, at der blev fundet en skorpion. Det skriver lokalmediet KTLA5.

Efterfølgende kom flyselskabet med følgende officielle udmelding:

'Afgangen fra Houston til Quito returnerede til gaten, efter en skorpion tilsyneladende dukkede op fra en kundes tøj. Paramedicinere undersøgte med det samme kunden og konkluderede, at han ikke var blevet stukket. Kunden takkede nej til yderligere undersøgelser og behandling. Et nyt fly kom. Vi gav alle passagerer en måltidskupon på grund af forsinkelsen,' skriver selskabet.

Det tog omkring tre timer at få passagererne om bord på et andet fly, inden det kunne fragte dem til Ecuador.

Utroligt nok så er det anden gang inden for kort tid, at flyselskabet har haft problemer med skorpioner. Den 14. april blev en passager på et af Uniteds fly stukket af en skorpion. Flyet havde også haft sin afgang fra lufthavnen i Houston. Her faldt skorpionen fra håndbagageholderen og landede i mandens hår. Man har stadig ikke konstateret, hvordan skorpionen kom på flyet.