En helikopter og et mindre fly er kollideret på den spanske ø Mallorca.

Syv personer meldes dræbt, oplyser det spanske medie El Correo.

Myndighederne på De Baleariske Øer, som Mallorca er en del af, oplyser på deres Twitter-profil, at ulykken skulle være sket klokken 13.35 lokal tid.

Meldingerne lyder på, at fem af passagererne skulle have befundet sig i helikopteren, mens de to øvrige skulle have siddet i flyet.

Vragdelene brød i brand efter ulykken. Lokale mennesker forsøgte at hjælpe til med slukningsarbejdet.
Vragdelene brød i brand efter ulykken. Lokale mennesker forsøgte at hjælpe til med slukningsarbejdet. Foto: HANDOUT
Vis mere

Ifølge mediet skulle de dræbte passagerer fra helikopteren være en familie bestående af to mindreårige børn og deres forældre, foruden en pilot. Det rapporteres, at familien er fra Tyskland.

Der er igangsat en undersøgelse, der skal klarlægge ulykkens nærmere omstændigheder.

Præsidenten for De Baleariske Øer, Francina Armengol, har været på Twitter og udtrykke sin sorg og medfølelse over de dræbte.

Også Spaniens premierminister, Pedro Sánchez, har været på Twitter og udtrykke sin medfølelse med de dræbtes familier og pårørende.

7 personer er døde, deriblandt to børn, efter et fly og en helikopter kolliderede i luftrummet over Mallorca. Kollisionen medførte, at vragdele lå spredt rundt omkring på landjorden.
7 personer er døde, deriblandt to børn, efter et fly og en helikopter kolliderede i luftrummet over Mallorca. Kollisionen medførte, at vragdele lå spredt rundt omkring på landjorden. Foto: LLITERES
Vis mere