Japaneren Shin Takagi har solgt sexdukker, der forestiller børn, i mere end 10 år, fordi han mener, at dukkerne kan forhindre pædofile i at begå overgreb mod rigtige børn.

Shin Takagi har selv seksuelle fantasier om børn. Derfor stiftede han firmaet Trottla, der producerer livagtige sexdukker, der ligner børn. Han vil nemlig beskytte rigtige børn mod overgreb fra pædofile, der ikke kan styre trangen, skriver The Atlantic.

Derfor har japaneren i mere end et årti sendt dukker, der ligner børn - helt ned til femårige piger - af sted til kunder rundt omkring i verden.

»Vi bør indse, at det ikke er muligt at ændre folks feticher. Jeg hjælper personer med at udleve deres lyster på en lovlig og etisk korrekt måde. Det er ikke værd at leve, hvis man skal leve med undertrykte lyster,« siger Shin Takagi til The Atlantic.

Ifølge forretningsmanden skriver kunder ofte til ham, at dukkerne gør, at de ikke begår en forbrydelse. De tilkendegivelser kommer fra læger, skolelærere og sågar kendisser, ifølge Shin Takagi.

Hos Red Barnet mener psykolog Kuno Sørensen, at tanken om sexdukker til pædofile er ‘tillokkende, fordi det ikke går ud over rigtige børn, og den pædofile får afløb for sine lyster uden at skade nogen.’

Men han frygter, at det kan ende med, at sexdukker, der forestiller børn, bliver mere normalt på samme måde som lolitadukker af voksne er blevet en mere accepteret måde at få afløb for sine lyster.

»Min bekymring er, at det flytter nogle grænser, så dukkerne på et tidspunkt ikke bliver nok, og de så opsøger børn, som det går ud over,« siger Kuno Sørensen til BT.

Psykologen hos Red Barnet mener i stedet, at pædofile skal tage imod tilbud om samtaler med en sexolog og få hjælp til at udleve sin fantasi på en måde, der ikke er skadelig for børn.

For gruppen af pædofile er meget broget. Nogle er reelt pædofile. Men en stor del, som opsøger børn og laver overgreb, gør det, fordi de ikke tør indlede forhold til voksen, selvom de har lyst til det, fortæller Kuno Sørensen.

Derfor skal de personer, der ikke tør forsøge sig med et forhold til en anden voksen, have hjælp til at få rettet seksualiteten i den rigtige retning, mener psykologen.