Bevæbnet med automatvåben slog røvere torsdag eftermiddag til mod en guldsmed i Stockholm i Sverige.

Røveriet skete midt i storcentret Vårberg Centrum i det sydlige Stockholm. Her kørte røverne en grøn SUV ind i storcentret og bragede bilen ind i guldsmedens facade, skriver Aftonbladet.

Da bilen drønede gennem storcentret måtte adskillige personer springe for livet, skriver den svenske avis.

Inde i butikken smadrede røverne montre og truede personer, der var til stede i storcentret.

Røverne bragede den grønne SUV ind i butikken midt i storcentret, hvorefter de smadrede montre og truede personer i storcentret.
Røverne bragede den grønne SUV ind i butikken midt i storcentret, hvorefter de smadrede montre og truede personer i storcentret. Foto: 10080 Fredrik Sandberg/TT
Vis mere

En medarbejder fik, ifølge politiet, overfladiske skader, mens et vidne til røveriet blev truet.

»Han kom mod mig og sigtede på mig med våbnet. Jeg blev meget bange og fik søgt tilflugt bag en søjle,« siger et vidne, der ønsker at være anonym, til Aftonbladet.

Kort tid efter flygtede røverne til fods, inden de senere fortsatte flugten i en hvid personbil, som viste sig at være stjålet. Den er senere blevet fundet tæt på et kolonihaveområde omkring en kilometer fra gerningsstedet.

Det er endnu uklart, hvad røverne fik med sig, fortæller politiet, ifølge Aftonbladet.

Politiet er i øjeblikket på jagt efter gerningsmændene. Samtidig er de til stede i Vårberg Centrum for at sikre eventuelle spor, som røverne kan have efterladt.