69-årige Jacqueline Bisset vandt en Golden Globe for sin rolle i BBC-serien 'Dancing on the Edge'. Hun græd sig igennem det meste af sin takketale 
69-årige Jacqueline Bisset vandt en Golden Globe for sin rolle i BBC-serien 'Dancing on the Edge'. Hun græd sig igennem det meste af sin takketale  Foto: LUCY NICHOLSON
De fleste kniber en tåre, når de vinder en Golden Globe. Men den britiske filmlegende Jacqueline Bisset kunne slet ikke holde op med at græde, da hun i nat vandt prisen for sin hovedrolle i BBC-serien 'Dancing On the Edge'.

Således stod den 69-årige filmlegende og græd uden at være i stand til at tale. Af ren og skær glæde hulkede Bisset stille, mens publikum bestående af hele Hollywoods stjernehav stille så på.

Og da hun endelig fandt sin stemme, begydte musikken, der signalerer talens afslutning, at spille.

kjoler


Nu begyndte Jacqueline Bisset at snakke, somom intet var hændt. Men til sidst gav hun op med et skuldertræk og forsvandt.

Og Bissets takketale var ikke aftenens eneste optræden, der ikke helt gik efter planen.

Således fungerede telepromteren ikke, da Johan Hill skulle udlevere sine statuer. Og derfor fik 'Wolf of Wall Street'-skuespilleren stukket et gammeldags papirmanuskript i hånderne, så han kunne læse de nomineredes navne op.

kjoler
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.