En amerikansk mand er mistænkt for at have myrdet sine fem børn og dumpet dem nær en motorvej. Det skriver AP ifølge BBC. Ifølge et lokalt medie har manden under afhøring tilstået, at han dræbte de fem børn.

Den amerikanske mand, Timothy Ray Jones, blev stoppet i lørdags ved en færdselskontrol i staten Mississippi, hvor politiet opdagede, at han var eftersøgt. Tidligere på ugen var hans børn, der er fra 1 til 8 år gamle, nemlig meldt savnet, da børnenes mor ikke kunne komme i kontakt med Jones.

Under afhøringen i tirsdags tilstod Jones ifølge det lokale medie The Clarion-Ledger, at han dræbte børnene og begravet dem i hver deres affaldssæk. Efter tilståelsen ledte han politiet til de begravede børn, som han havde dumpet i nabostaten Alabama.

Lederen af det lokale politi, Charlie Crumpton, er ifølge lokalavisen chokeret over drabene.

- Jeg er far til to, og jeg kan ikke forestille mig, hvad der går igennem en mands hoved, når han gør sådan noget. Det var en forfærdelig, forfærdelig forbrydelse, siger han.

Tidligere på ugen havde Jones ifølge lokale medier fortalt sine naboer, at han havde tænkt sig at flytte til en anden stat med sine børn. I stedet endte han deres liv.