Lyt til artiklen

Et brutalt drab på fire unge studerende har rystet USA.

I sidste måned blev de fire unge dræbt midt om natten, mens de sov i deres treetagers hus i byen Moscow i delstaten Idaho.

Politiet kender endnu ikke motivet eller gerningsmanden.

Derfor udtaler faren til en af de afdøde Idaho University-studerende nu, at gerningsmandens egentlige motiv må have været at dræbe hans 21-årige datter Kaylee Goncalves eller hendes jævnaldrende veninde Madison Mogen.

Det skriver New York Post.

De fire studerende Ethan Chapin, Madison Mogen, Kaylee Goncalves og Xana Kernodle blev alle dræbt 13. november i et hus nær deres universitet i byen Moscow i Idaho.
De fire studerende Ethan Chapin, Madison Mogen, Kaylee Goncalves og Xana Kernodle blev alle dræbt 13. november i et hus nær deres universitet i byen Moscow i Idaho.
Vis mere

Faren Steven Goncalves siger, at det er den logiske forklaring, da gerningsmanden kom ind gennem en skydedør på anden etage. Her dræbte han det unge kærestepar Xana Kernodle og Ethan Chapin.

Gerningsmanden fortsatte herefter op på tredje etage og dræbte Kaylee Goncalves og Madison Mogen, der begge lå og sov.

»Morderen behøvede ikke gå ovenpå. Han kunne komme ind og ud uden at gå ovenpå. Jeg bruger min logiske sans. Han valgte at gå derop, selvom han ikke behøvede det,« siger Steven Gonsalves.

Politiets efterforskere har tidligere ment, at motivet for de fire drab skyldtes kæresteparret Xana Kernodle og Ethan Chapin.

Politiet på drabsstedet.
Politiet på drabsstedet. Foto: Zach Wilkinson
Vis mere

Men onsdag i sidste uge droppede politiet den teori, da der ikke var beviser for, at de fire studerende var særligt udsatte eller havde fjender.

Selvom politiet er meget hemmelighedsfulde med hensyn til deres efterforskning, har de udelukket en række personer. Disse er følgende:

  • Ofrene selv.
  • To andre studerende, der også boede i huset og sov der på drabsnatten. De var uskadte.
  • Andre tilstedeværende, da der om morgenen blev ringet til alarmcentralen.
  • En person, der om natten på overvågningsbilleder blev set sammen med to af ofrene, Madison Mogen og Kaylee Goncalves.
  • En mand, der kørte Madison Mogen og Kaylee Goncalves hjem inden drabene.
  • En tidligere kæreste til Kaylee Goncalves.
  • En mand, som Madison Mogen og Kaylee Goncalves ringede flere gange til i timerne inden drabene.