Modelfoto
Modelfoto

Torsdag aften mødte en far og dennes 18-årige datter fem teenagere i alderen 14-17 år på en legeplads i Brownsville i New York, USA. Alle fem er nu i politiets varetægt, men de har forklaret, at kvinden gav sit samtykke til samleje med dem alle.

Den 39-årige far sad og drak øl med sin 18-årige datter på en legeplads torsdag aften, da gruppen af unge mænd nærmede sig dem. Ifølge faren og datterens forklaring trak en af de unge mænd en pistol:

»Hvis jeg var blevet der og kæmpet (ville de have dræbt mig, red.). De lavede ikke sjov,« siger faren til ABC Eyewitness News.

amber amour

Faren løb efter hjælp, men angiveligt tilbød ingen hjælp. Han løb blandt andet ind på en bodega, og her fortæller en medarbejder, at faren var så ophidset, at der ikke var noget af det, han sagde, som gav mening. Politiet har efterfølgende forklaret, at både far og datter var berusede, hvorfor faren måske var svær at forstå.

Det lykkedes dog faren at finde frem til to betjente på gaden, som han tog hen til legepladsen omkring 15 minutter senere, og de påståede gerningsmænd flygtede. Ifølge New York Daily News så har en talsmand fra politiet oplyst, at den 18-årige kvinde blev behandlet på Kings County Hospital. Her foretog man DNA-prøver, som først vil være færdige om en uges tid.

Judge

I starten lød signalementet, at der var tale om mænd i 20'erne, men det viste sig, at de var meget yngre og alle mellem 14-17 år. To af teenagerne blev anholdt lørdag, to meldte sig selv til politiet og den sidste blev anholdt tirsdag. De mistænkte voldtægtsmænd har erklæret sig uskyldige, de mener, at den 18-årige kvinde gav sit samtykke til at dyrke sex med dem alle fem den pågældende aften.

Forsvarsadvokat Kenneth Montogomery hævder, at der findes videomateriale fra en telefon, der viser, at det var frivilligt. Her skulle man angiveligt se kvinden ligge på jorden delvist afklædt, og her skulle hun både smile og grine. Det har han sagt ifølge nyhedsbureauet AP. Men politichef Robert Boyce forklarer, at kvinden gav en meget 'troværdig forklaring'. Derudover fortæller han, at hun havde fysiske skader, og hun virkede til at være traumatiseret, da politiet talte med hende efter episoden.

6%: Voldtægt kan være selvforskyldt

En af teenagernes forsvarsadvokater har forklaret, at de så kvinden have 'en eller anden form for seksuel kontakt med faren', da de mødte dem. De har dog ikke forklaret, hvordan det udviklede sig til, at de dyrkede sex med hende.

Men en mor til en af de voldtægtssigtede teenagere vurderer, at de allerede er blevet dømt i offentlighedens syn.

»Du er uskyldig indtil du bliver kendt skyldig, og de får dem til at fremstå som monstre, og sådan burde det ikke være,« siger hun ifølge ABC Eyewitness News.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.