Aaren O'Connor talte i telefon med sin far, da hun uden at bemærke det blev ramt af en vildfaren kugle. Senere døde hun af sine kvæstelser. (Foto: GoFundMe)
Aaren O'Connor talte i telefon med sin far, da hun uden at bemærke det blev ramt af en vildfaren kugle. Senere døde hun af sine kvæstelser. (Foto: GoFundMe)

Alle forældres værste mareridt blev til virkelighed for David O’Connor, da han talte i telefon med sin elskede datter i fredags. Og han fandt først ud af det, da det var for sent.

Under deres samtale begyndte 25-årige Aaren O'Connor pludselig at gentage ordene 'mit hoved gør ondt'. Til sidst blev hendes ord så usammenhængende, at faren tog kontakt til hendes kæreste Carlos for lige at føle sig sikker på, at der ikke var noget galt.

Svaret skulle vise sig at være mere lamslående, end han i sin vildeste fantasi kunne have frygtet.

Det skriver CBS Chicago.

Mens hun sad i bilen foran sin lejlighed i Chicago og talte med faren, var Aaren O'Connor uden selv at bemærke det blevet ramt af en vildfaren kugle. Kæresten Carlos fik efter svigerfarens opringning fat i sin Aaren O'Connors roommate. De fik et kæmpe chok, da de fandt hende bevidstløs i bilen. Aaren O'Connor blev i al hast indlagt på hospitalet, men hendes liv stod desværre ikke til at redde. To dage senere døde hun af sine kvæstelser.

White coffin with pink sympathy flowers

Zoe Woolmer.

David O'Connor anede ikke, at han hjemme i San Diego havde talt med sin datter, mens hun var døende, før Carlos kunne overbringe ham den chokerende besked om hasteindlæggelsen.

»Det gik ikke op for mig, hvad et skete, men lige der havde jeg den sidste samtale med min datter,« siger han til CBS Chicago.

Aaren O'Connor var flyttet fra San Diego til Chicago et års tid forinden for at komme tættere på sin kæreste. Hun havde fået et job i legetøjsfirmaet Tomy, og livet kørte på skinner, da tragedien indtraf.

Michelli

Meaud

Faren havde været bekymret over stigningen i antallet af skudepisoder i Chicago og frygtede, at datteren kunne komme noget til, da hun rykkede til storbyen. Desværre med god grund.

For at mindes Aaren O'Connor har hendes kolleger startet en indsamling til fordel for utilpassede unge i Chicago. De håber også at indsamle penge nok til at oprette et stipendium i hendes navn.

4 årigt barn dræbt i Aarhus

Privatfoto

»Aaren var en smuk 25-årig kvinde, som var intelligent, medfølende, omsorgsfuld og hårdtarbejdende og udviste stor kærlighed overfor sine venner og sin familie. Hun havde en skøn humor, var eventyrlysten og en person, som tog ansvar. Fordi hun var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, har verden mistet en fantastisk person og hele hendes potentiale,« skriver kollegerne på GoFundMe.

På bare en dag er der indsamlet over 27.000 dollar eller næsten 180.000 kr., så det ser bestemt ud til at målet på 50.000 dollar er realistisk.

Midt i sin dybe sorg bakker David O’Connor op om indsamlingen. Han kalder sin datter en ’fantastisk pige’ og er stolt over, at hun havde meldt sig som organdonor.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.