Lørdag faldt en etårig svensk pige ned fra en balkon på et populært Spies-hotel på Gran Canaria. Nu er hun død af sine kvæstelser.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Vidner fortæller til Aftonbladet, at de så noget falde ned fra en balkon, hvorefter der blev helt stille.

»Alle hørte bumpet, men så blev der stille i mindst et minut. Min første tanke var faktisk, at et lille menneske var faldet, men eftersom der var stille så længe, slap jeg tanken,« siger gæsten til Aftonbladet.

»Cirka et minut efter bumpet kom moderen ud på balkonen og skreg, hvorefter en anden hotelgæst råbte fra sin balkon: Der er en baby dér,« siger gæsten.

S

Pigen blev ifølge det spanske nyhedsbureau EFE først behandlet på stedet af ambulancepersonalet, hvorefter hun blev fragtet på hospitalet, hvor hun blev behandlet for kritiske skader.

Kl. 17:30 søndag meddelte det svenske udenrigsministerium, at pigen var død.

Mange hotel-gæster så ulykken. De får nu krisehjælp.

Presseansvarlig på Ving, Charlotte Hallencreutz, sagde tidligere om ulykken:

»Vi fokuserer på familien og bistår med alt, hvad de behøver. Vi kommer også til at have personale ved receptionen hele dagen, da en del personer så hændelsen, og der kan være behov for at tale om det,« siger hun og slår samtidig fast, at balkonerne på hotellet opfylder alle sikkerhedskrav.

Spies-hotellet med navnet Sungwing Resort Argineguin er sidenhen kommet under heftig kritik fra tidligere gæster, der ikke mener, at hotellet er børnesikkert, selvom rejseselskabet Ving – det vi i Danmark kender som Spies – hævder det.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.