Hun lærte ham tilsyneladende alt for meget efter skoletid.

Den 24-årige engelsk-lærerinde Alexandria Vera fra Texas i USA er blevet anholdt og anklaget for at have haft et længerevarende seksuelt forhold til en kun 13-årig elev.

Skoledrengen gjorde hende tilmed gravid, hvilket hans forældre ifølge lærerinden fuldt ud billigede og støttede op omkring. Ikke desto mindre valgte hun dog at få en abort, da forholdet kom myndighederne for øre, fortæller den lokale tv-station KHOU.

Den unge lærerinde fra Spring mødte føste gang den 13-årige dreng sidste sommer. Han flirtede ifølge lærerinden ihærdigt med hende, hvilket hun angiveligt prøvede at sætte en stopper for. Men da han i september ikke var mødt op til en time, blev hun bekymret og besluttede sig for kontakte ham elektronisk. Senere tog hun hjem til ham og hentede ham, hvorefter de kørte rundt i hendes bil og til sidst kyssede, har hun fortalt ifølge retsdokumenter.

I slutningen af september havde de for første gang sex sammen, og ifølge lærerinden stod det derefter på næsten dagligt hjemme hos hende, fordi de elskede hinanden. Kvinden er i forvejen mor til en fem-årig pige, og under romancen med skoledrengen overnattede han ifølge lærerinden ofte hos hende. Om morgenen kørte hun ham hjem, så han kunne tage skolebussen og passe sin skolegang, uden at nogen anede uråd.

I januar blev hun gravid med skoledrengen, men i februar fik hun en abort, efter at medarbejdere fra den lokale socialforvaltning mødte frem på skolen for at undersøge forholdet mellem læreren og den unge elev. På det tidspunkt benægtede hun forholdet, men blev alligevel sendt på orlov i april.

Naboer har fortalt lokale medier, at drengen var en hyppig gæst hos hende, men at hun udadtil fortalte, at han var hendes bror.

Over for politiets efterforskere har hun hævdet, at drengens familie accepterede forholdet, efter at de første gang mødte hende til et forældremøde på skolen i oktober. De har angiveligt inviteret hende med til familiesammenkomster og glædet sig over hendes graviditet med den 13-årige.Ifølge politiet har man som et led i efterforskningen beslaglagt kvindens mobiltelefon, der angiveligt har vist sig at rumme »mange beskeder« mellem lærerinden og hendes yndlingselev. Også drengen er blevet afhørt af efterforskerne. Han har i detaljer beskrevet sine seksuelle oplevelser med lærerinden.

Den 25-årige lærerinde er i øvrigt datter af en lokal politimand, der blev afskediget i 2011 på grund af en række uregelmæssigheder efter 13 års ansættelse i ordensmagten i Houston.

På grund af det månedlange sex-misbrug af en mindreårig risikerer Alexandria Vera ifølge lovgivningen i Texas en længerevarende eftersidning i form af en fængselsdom på mindst 25 år og højst 99 års fængsel - uden mulighed for prøveløsladelse.