Én person blev dræbt og 60 andre såret i et angreb på Det Muslimske Broderskabs hovedkontor søndag.

EGYPTEN: Et medlem af Det Muslimske Broderskab blev søndag aften dræbt i et angreb på broderskabets hovedkontor i byen Damanhour. Yderligere 60 mennesker blev såret i angrebet. Det oplyser partiet på sin hjemmeside ifølge Reuters.

- Broderskabsmedlemmet Islam Fathy Masoud på 15 år blev dræbt, og 60 andre blev såret, efter ballademagere angreb hovedkontoret under et totalt fravær af politistyrker, står der ifølge Reuters på hjemmesiden.

Tusindvis af vrede demonstranter er søndag aften på gaden i hovedstaden, Cairo. Demonstranterne er vrede over, at præsident Mohamed Morsi med et dekret har ændret den egyptiske forfatning, så den nu sikrer ham yderligere magt og blandt andet hæver præsidenten over landets domstole.

Over hele landet har der dagen igennem været indkaldt til massedemonstrationer - både for og imod præsidenten. Det Muslimske Broderskab, som Morsi var præsidentkandidat for, har, som en modreaktion på de massive fordømmelser af præsidenten, selv indkaldt til en af demonstrationerne.

Mandag mødes Morsi ifølge Reuters med medlemmer af landets højeste retslige myndighed, Det Øverste Retsråd, for at drøfte det omdiskuterede dekret, han udsendte torsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.