Emily Corrigan gik til lægen med hovedpine, som hun troede, hendes fire børn var skyld i. Det viste sig dog at skyldes noget meget værre.

Den 28-årige mor blev i al hast bragt til hospitalet, da hun kollapsede i sengen, hvor hun blev fundet af sin samlever Stewart Wilson. Det skriver britiske Mirror.

På hospitalet var lægerne nødt til at fjerne dele af hendes hjerneskal for at fjerne tumoren. Den voldsomme oplevelse, der gav hende et stort ar i hovedet, har fået hende til at dele sin oplevelse på Facebook, fordi hun ønsker at, der bliver sat mere fokus på forskning i kræft i hjernen.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Overfor Mirror forklarer hun, at hun aldrig havde overvejet, at der kunne være tale om noget så alvorligt som en tumor, selvom hun ofte havde smerter.

»Hver gang jeg fik hovedpine eller følte mig træt, forsøgte jeg ikke at tænke på det og holdt i stedet øje med mine børn. Jeg var stresset, og jeg tænkte ikke mere over det.«

»Jeg gik i seng den aften, og dagen efter vågende jeg op på intensivafdelingen,« fortæller hun til Mirror om oplevelsen, der skete i juli sidste år, men som hun først nu vælger at dele.

Efter sin egen operation fandt hun ud af, hvor lidt forskning, der bliver foretaget i kræft i hjernen. Derfor lavede hun opslaget med de voldsomme billeder af sine egne ar. Og reaktionerne har været overvældende:

»Jeg havde aldrig troet, at jeg ville få så meget opmærksomhed, og jeg håber bare, at det kan gøre en forskel,« siger hun til Mirror.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.