Canadieren Noel Biderman forlader posten som administrerende direktør for Avid Life Media, selskabet bag utroskabssiden Ashley Madison, skriver NBC News.

Det sker efter utroskabssiden i juli blev offer for et kæmpe hack, der afslørede personlige informationer om 32 millioner brugere. Informationer, der pludselig blev tilgængelige for ægtefæller, kærester, familiemedlemmer - og alle andre.

Læs også:

Foto: MARK BLINCH
Vis mere

Og den store skandale – for både virksomheden bag sitet og de mange brugere – koster nu direktør Noel Biderman sin plads for bordenden.

Læs også:

»Denne ændring er i virksomhedens bedste interesse, og det giver os mulighed for fortsat at levere service til vores medlemmer. Vi holder fast i vores forpligtelse til vores kunder,« lød det i en pressemeddelelse fra Avid Life Media.

Læs også:

Noel Biderman har tidligere udtalt, at han modtog hademails og dødstrusler på grund af sit job – og at han aldrig selv havde prøvet sit produkt.

Foto: BOBBY YIP
Vis mere

Under hele skandaleforløbet har den 44-årige canadier med tilnavnet Kongen af Utroskab forholdt sig travs.

Læs også:

Hackergruppen Impact Team har taget ansvaret for det hack, der kostede mange stoltheden, da emailadresser, navne og andet personlig information om Ashley Madisons mange brugere blev offentliggjort.