Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

+47 40 74 56 68 er nu et vigtigt nummer.

Det er nu fire et halvt år siden, den norske milliardærfrue forsvandt sporløst.

Og politiet har ikke mange spor at gå efter. Dog er det førnævnte telefonnummer nu blevet centralt i efterforskningen af den forsvundne Anne-Elisabeth Hagen.

Det skriver norske VG.

Og efter at VG har offentliggjort deres artikel, hvor nummeret indgår, er det væltet ind med tips til det norske politi på få timer.

Anklager Gjermund Hanssen fortæller til VG, at politiet har modtaget over 30 tips i Lørenskog-sagen om Anne-Elisabeth Hagens forsvinden.

Tom Hagen er blandt de rigeste i Norge.
Tom Hagen er blandt de rigeste i Norge. Foto: TORBJORN OLSEN
Vis mere

Siden den dag i oktober 2018, hvor hendes mand, Tom Hagen, en af Norges rigeste, kom hjem og fandt huset tomt. Ingen har set eller hørt fra Anne-Elisabeth Hagen siden.

Tom Hagen er stadig sigtet i sagen, mistænkt for at have planlagt kidnapningen – og eventuelt også drabet – på sin hustru. Han nægter sig skyldig.

Politiet mangler stadig det endelige gennembrud i sagen og man håber på, at telefonnummeret kan give pote.

»Flere af henvendelserne vurderes at være relevante, både i forhold til salgssted og den aktuelle nummerserie. Vi er tilfredse med responsen, og det ser ud til, at der fortsat er stor vilje i befolkningen til at hjælpe politiet videre i sagen. Flere af henvendelserne vil generere nye efterforskningsskridt, men det er for tidligt at kommentere det nærmere nu.«

Efterforskerne vil vide alt, der er værd at vide om i alt 20 norske telefonnumre, der var til salg i den nu lukkede Bunnpris-butik.

Nummeret 40 74 56 68 kan kædes direkte sammen med planlægningen af ​​Anne-Elisabeth Hagens forsvinden. Det oplyser norsk politi.

Andre læser også