Nogle gange byder livet på uventede overraskelser.

For de to unge amerikanske drenge - Dakotah Zimmer på 13 år og Isaac Nolting på 12 år - skete det, da de en tilfældig sommerdag for tre år siden mødtes gennem en fælles ven på kanten af en lokal swimmingpool i Washington. Det skriver dagens.dk via today.com.

Efter omkring tyve minutters leg i vandet lagde deres fælles ven pludselig mærke til, at Dakotah Zimmer og Isaac Nolting lignede hinanden. Endda ret meget.

Deres næser var næsten ens, de havde den samme frisure og de gik endda på samme måde. Og i vandet, ja, der sloges de for sjov som brødre kan finde på det.

Det kunne da sagtens være, sagde Dakotah Zimmer til drengene, som bemærkede drengenes lighed. Han vidste, at han havde en bror, som var blevet bortadopteret, og at hans mor hed Dawn - samme navn som Isaacs Noltings mor.

Da Isaac Nolting den aften kom hjem, spurgte han sin mor, om han var adopteret. Da hun spurgte, hvorfor han dog troede det, var hans svar:

»Fordi jeg tror, at jeg har fundet min bror!«

Derefter måtte Isaac Noltings mor Dawn fortælle ham, at det var sandt. Hun havde bare ventet på det rigtige tidspunkt at fortælle sin søn, at han var adopteret, og da hun vidste, at drengene næste år skulle gå på den samme skole, begyndte det at haste.

De to brødre blev adskilt, da de var meget små. Deres biologiske mor var teenager og havde for meget at se til med begge små drenge. Derfor overlod hun sin nyfødte søn til Dawn.

Hun ringede for at høre om sin søn og kom også tit på besøg, men hun tog ham aldrig med hjem igen, fortæller Isaac Noltings mor Dawn til Today.

Et par måneder at den biologiske mor havde overladt sin nyfødte søn til Dawn, blev hun gravid igen. Men tre børn var for meget for hende, så hun spurgte Dawn, om hun ville adoptere sønnen, hvilket hun gjorde, da han var 18 måneder gammel.

Siden da har Isaac Nolting boet hos Dawn, mens hans storebror og lillesøster boede med de biologiske forældre. Men i 2007 døde deres biologiske mor og året senere døde deres far.

Derfor bor Dakotah Zimmer og lillesøsteren nu sammen med mormoderen. Og siden de mødtes på kanten af den lokale swimminpool har drengene fejret en fødselsdag sammen, sovet hos hinanden i weekenderne og spillet en masse Xbox sammen.

»Man kan se med det samme, at de er brødre. Det er det stærkeste bånd, jeg nogensinde har set. Selvom de har været væk fra hinanden i 10 år og 20 minutter, så fortsatte de lige, hvor de slap,« fortæller Dawn.