Foto: Overvågningsvideo

Politiet i New York jagter kvindelig mistænkt

Politiet i New York jagter en kvindelig mistænkt for at skubbe en tilfældig mand ud foran et tog.

Han skulle bare med toget en torsdag aften. Det kunne for den sags skyld være enten dig eller mig. Sådan lader det i hvert fald til, efter New Yorks politi nu er på jagt efter en ung kvinde i 20'erne med spansk-udseende, der er mistænkt for at skubbe en intetanende mand ud foran et tog i New York i USA.

Det fortæller ABC News.

Kvinden gik ifølge vidner frem og tilbage på perronen, mens hun mumlede for sig. På et tidspunkt satte hun sig på en af perronens træbænke, men kun indtil et tog kom kørende.

Lige da toget nærmede sig rejse kvinden, der var iført en skijakke i blå, grå og hvide farver, sig og skubbede manden, som stod med ryggen til hende, i døden. Myndigheder oplyser ifølge CBS NEWS, at kvinden ventede til allersidste øjeblik, inden hun skubbede den ukendte mand i døden.

- De sagde, at hun skubbede en eller anden ud på skinnerne, fortæller Jiovanni Briones, der ejer en restaurant over for perronen, over for WABC.

Manden på perronen opdagede aldrig kvinden, inden han med ét havnede foran det første togsæt. Først ved andet togsæt blev toget stoppet, fortæller vicepolitikommissær Paul Brown. Det er uvist, om nogen prøvede at hjælpe manden op fra skinnerne, inden han blev ramt af toget.

Efter episode flygtede kvinden fra perronen, og politiet prøver nu at finde hende via overvågningskameraer fra området.

Den 5. december fandt en lignende episode sted,hvor den 58-årige Ki-Suck Han blev skubbet ud foran et tog af den hjemløse Naeem Davismand.

De to drab har angiveligt vakt bekymring blandt de cirka 5,2 millioner rejsende, der til daglig bruger en af New York-bys i alt 468 togstationer.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.