Moderen Bernice Abeyta fra Colorado, USA er i dag 73 år og er ved at dø af en sjælden form for kræft. For 30 år siden forsvandt hendes søn Christopher fra sin vugge, og nu er hendes sidste ønske at finde ham, inden hun går bort.

Hendes sidste bøn er at få informationer om sønnen, der kun var syv måneder gammel, da han forsvandt fra sin seng midt om natten, skriver ABC News. Hun har længe regnet med, at han på et tidspunkt ville dukke op, selvom det er 30 år siden. Hun fortæller til mediet, at familien ikke kan glemme ham.

Christopher Abeyta, som barnet hedder, har fødselsdag sidst i november, og til den tid fylder han 31 år. I sine første syv måneder hos sin egen familie var han rigtig glad og elskede at underholde, fortæller Bernice Abeyta. Når familien grinede af de små ting, han gjorde, lavede han samme optrin igen, fordi han godt kunne lide opmærksomheden.

Dette er et konstrueret billede af Christopher, sådan som han muligvis ville se ud i dag som 30-årig.
Dette er et konstrueret billede af Christopher, sådan som han muligvis ville se ud i dag som 30-årig. Foto: National Center for Missing & Exploited Children
Vis mere

Men i juli 1986 var det slut med familiens glade minder over baby Christopher. Han var den yngste i en søskendeflok på syv, og efter hans 15 år ældre søster havde givet ham en flaske, og moderen havde lagt ham i seng, så de ham aldrig igen. Han forsvandt fra sin vugge, og familien opdagede det først morgenen efter.

Den 15 år ældre søster Denise Alves fortæller, at det ændrede moderen for altid:

»Det gør mig meget ked af at huske hende i dagene efter Christophers forsvinden, da hun lå sammenkrøllet og grædende og sagde 'jeg vil have min baby'. Da dagene blev til uger, og vi stadig ikke havde fået Christopher tilbage, så jeg hende stå op hver morgen og følge op på ledetrådene, mens hun ledte efter svar. Hun var så desperat, og end ikke de begrænsede resultater af hendes hårde arbejde kunne holde hende tilbage,« siger den nu 45-årige søster.

Christopher Abeyta forsvandt sporløst fra sin vugge, da han var bare syv måneder gammel. Hans mor deler nu sit sidste døende ønske.
Christopher Abeyta forsvandt sporløst fra sin vugge, da han var bare syv måneder gammel. Hans mor deler nu sit sidste døende ønske. Foto: National Center for Missing & Exploited Children
Vis mere

Eftersøgningen af den forsvundne baby

Politiet i Colorado Springs har efterforsket Christophers forsvinden, mens moderen selv har arbejdet sammen med det nationale center for forsvundne børn. Bernice Abeyta har også delt flyers ud til byerne i området.

Hendes nu 45-årige datter fortæller også, at moderen selv var under mistanke. Men kvinden fortsatte stålsat med at lede efter den lille dreng. Selv efter flere tips har der ikke været gennembrud i sagen.

Hele familien Abeyta håber, at Christopher bliver fundet, inden hans mor dør af kræft i galdeblæren.
Hele familien Abeyta håber, at Christopher bliver fundet, inden hans mor dør af kræft i galdeblæren. Foto: Privatfoto fra Facebook
Vis mere

Selve efterforskningen er stadig i gang og bliver varetaget af en særlig afdeling for gamle mord og forsvundne personer. Der har også været én person, der har været under stærk mistanke i sagen, har en talsmand fra Colorado Police Department fortalt ABC News.

Mens Christopher og Denises mor stadig søger svar på barnets forsvinden, kæmper hun med kræft i galdeblæren, som er en mere sjælden form. Og hendes datter fortæller, at beskeden fra lægerne i maj i år lød på, at Bernice Abeyta kun havde mellem fire og otte måneder tilbage.

Men selvom hun kæmper for sit eget liv, er det stadig hendes førsteprioritet at finde ud af, hvad der er sket med sønnen. Også selvom hun måske kan få den hårde besked om, at han ikke længere er i live.

Billedet er fra lige efter fødslen af Christopher, hvor moderen Bernice Abeyta holder ham for første gang.
Billedet er fra lige efter fødslen af Christopher, hvor moderen Bernice Abeyta holder ham for første gang. Foto: Privatfoto fra Facebook
Vis mere