En ni-årig fransk pige ved navn Maelys de Araujo har været sporløst forsvundet, siden hun i weekenden var med til et bryllup i de franske alper.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Onsdag satte politiet ekstra ressourcer ind i eftersøgningen af pigen med både hunde, dykkere og mere end 150 politifolk samt flere frivillige, der alle ledte efter den ni-årige pige.

»Vi har ikke opgivet håbet om at finde spor,« lød det fra politikomissær Jean Pertue onsdag til BFM Television ifølge AP.

Politiet tweetede allerede mandag et billede og en efterlysningsseddel ud af pigen (se ovenfor), og man behandler nu sagen som en kidnapningssag.

Ifølge anklageren i sagen forsvandt Maelys omkring klokken tre natten til søndag, da hun var til et bryllup med sin familie i den franske by Pont-de-Beauvoisin i Alperne. Ifølge AFP endte festen brat, da DJ'en fortalte, at pigen var forsvundet,  og gæsterne febrilsk begyndte at lede efter hende, før man en time efter kontakede politiet.

Tre politihunde fandt et spor af pigens legetøj, men sporet forsvandt bare få meter fra stedet, hvor brylluppet blev holdt, på en parkeringsplads udenfor.

Politiet mistænker derfor, at hun måske er blevet kørt væk fra stedet.

»En af de mulige teorier er, at lille Maelys er taget af sted i en bil på den ene eller den anden måde,« siger den regionale politichef Yves Marzin ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Anklageren i sagen, Dietlind Baudoin, fastslår samtidig, at det ikke kan udelukkes, at der er sket en kriminel handling, eftersom politiet nu i dagevis intensivt har søgt efter ni-årige Maelys uden held.

Mere end 250 personer skal afhøres i sagen - heriblandt de omkring 180 mennesker, der deltog i brylluppet lørdag aften.

Pigens familie modtager i øjeblikket psykologisk hjælp, oplyser tv-stationen RTL ifølge AFP.