Dødstallene efter terrorangrebet i Paris er endnu ikke gjort helt op, men i skrivende stund meldes der om 128 døde, mens omkring 100 skulle være hårdt sårede. På de sociale medier hober efterlysningerne sig op.

De usikre tal og manglende informationer betyder, at det vrimler med efterlysninger på de sociale medier. Her har nogle få fået vished, mens andre fortsat knuger sig til håbet om at se deres familie og venner i live.

Under hashtagget #resercheParis (eftersøg Paris, red.) deles utallige billeder af pårørende, der endnu ikke har givet lyd fra sig efter angrebene, sammen med en bøn til alle om at sige til, hvis de ser dem.

Her vokser bunken af billeder time for time.

En af de savnede er britiske Nick Alexander. Ifølge The Telegraph arbejdede han på spillestedet Bataclan, hvor en koncert med det amerikanske rockband ’Eagles of Death Metal’ udviklede sig til et blodigt gidseldrama.

»Nick Alexander arbejdede på Bataclan i aftes. Har nogen hørt fra ham? #ParisAttacks #PorteOuverte #prayforparis«, spørger en ven via Twitter.

Han får selskab af flere andre, der spørger efter deres britiske ven. Ingen har et svar på, hvor han befinder sig.

En udstationeret amerikaner også blandt de savnede, som frygtes at være blevet dræbt under angrebet.

Ifølge The Telegraph er manden, der også hedder Nick, kæreste med Helen Wilson, som ifølge beskeder på sin Facebook-profil, blev såret under terrorangrebet.

Helen Wilson holdt Nick Alexander i sine arme efter angrebet på Bataclan.
Helen Wilson holdt Nick Alexander i sine arme efter angrebet på Bataclan. Foto: Privat
Vis mere

Parret skulle være fra Los Angeles, men boede i Paris, hvor de fredag aften var til koncert med deres store idoler.

Helen Wilson sidste status på Facebook inden angrebet hed:

’Eagles of Death Metal!!!’ efterfulgt af tre hjerter.

Kort efter terrorangrebet på spillestedet skrev hendes bror Tim William Russell:

»Hun har to huller i sine ben, venter på ambulancen. Hendes livs kærlighed Nick døde i hendes arme, og alt hvad hun kan sige er ’Jeg kunne ikke rede ham’. Det rammer mig virkelig hårdt. Storebrødre burde beskytte deres søstre, og jeg kan ikke engang være der for hende.’

Ifølge Udenrigsministeriets Borgerservice er der ingen meldinger om, at der skulle være danskere blandt ofrene.