Den belejrede terrorist Mohammed Merah ringede til fransk tv-station to timer før politiet kom, og truede med angreb over hele Frankrig.

Mohamed Merah, der har været belejret i sin lejlighed i Toulouse i over et døgn, ringede to timer før politiet forsøgte at anholde ham til en tv-station og tilstod drabene på syv personer.

Samtidig fortalte han, at de syv drab bare var begyndelsen på en større terror-kampagne, og at både Lyon, Marseille og Paris ville blive udsat for terror-angreb.

Det fortæller France24, som er den den tv-station Mohammed Merah ringede til omkring klokken 01.00 onsdag nat.

- Ofrene er helt tilfældige, og alle der støtter Frankrigs krig i Afghanistan eller arbejder for Præsiden Sarkozy er et mål, sagde Mohammed Merah ifølge France 24's senior redaktør Ebba Kalondo, som talte med terroristen i 11 minutter.

Da Kalondo spurgte ham, hvorfor han havde dræbt tre jødiske børn ved en jødisk skole, sagde Merah iskoldt:

- Jøderne dræber vores brødre og søstre i Palæstina.

Afslørede detaljer om drab

Mohammed Merah forklarede også, at en tredje grund til de brutale attentater var, at Frankrig sidste år gennemførte en lov, der forbyder kvinder, at færdes fuldt tildækket iført islamisk slør.

 

Under samtalen afslørede Merah detaljer omkring de første attentater, som kun hans selv og politiet har kendskab til.

Blandt andet fortalte han, at han havde mistet et magasin under den anden nedskydning af to franske soldater.

Han afslørede også præcist, hvor mange skud han havde afgivet ved drabene.

Den franske chefanklager i Paris, Francois Molins, har bekræftet overfor France24, at han anser telefonsamtalen for at være autentisk.

Tv-stationen France 2 har vist et klip, hvor den mordmistænkte Mohammed Merah laver hjulspin i en bil. Du kan se YouTube-udgaven her: