De havde længe været tætte venner, men deres venskab blev om noget endnu tættere, da de begyndte at interessere sig for deres eget ophav.

Det viser sig nemlig, at de to teenagere fra Liverpool, Georgia Bond og Jack Bowman, der begge er undfanget på en fertilitetsklinik, angiveligt er tættere beslægtet, end de selv gik og troede.

På Twitter fortæller de nu, at det, de længe havde gået og joket med, er blevet til virkelighed.

'Vi har altid joket med, at vi har den samme sæddonor, og at vi er bror og søster, fordi vi er så ens,' skriver Georgia Bond på det sociale medie.

Teksten er ledsaget af et billede af hende selv og Jack Bowman. Her fremviser hun et stykke papir, hvor det står sort på hvidt, at de to teenagere har samme far.

De to venner havde via sædbanken Human Fertilisation and Embryology Authority fået adgang til de overraskende donoroplysninger.

'Jack fik beskeden om, at han havde en søster, der blev født i 1998. Derefter søgte jeg efter mine egne oplysninger,' skriver Georgia Bond videre i sit opslag på Twitter, der er i skrivende stund er blevet delt 18.000 gange.

Parret er henrykte over den nye viden.

'Jeg er den gladeste person lige nu. Til alle reagensglasbørn har jeg en opfordring; anmod om jeres donoroplysninger. Mirakler kan forekomme,' skriver Georgia Bond.